2014-12-11 01:39:05
Φωτογραφία για Ενίσχυση του φιλανθρωπικού προγράμματος της Ιεράς Μητρόπολης, το επονομαζόμενο Καλάθι του Πτωχού Αδελφού [video]
Κάλεσμα απηύθυνε ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος στους πιστούς της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας για ενίσχυση του φιλανθρωπικού προγράμματος της Ιεράς Μητρόπολης, το επονομαζόμενο "Καλάθι του Πτωχού Αδελφού". Η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών ρουχισμού θα πραγματοποιηθεί από τις 10 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής 14 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου.

 Το πρόγραμμα βοηθά μία φορά το μήνα 850 οικογένειες που έχουν ανάγκη και όπως είπε ο Σεβασμιότατος στην σημερινή του συνέντευξη η βοήθεια αυτή παρέχεται μέσω της προσφοράς των πολιτών που δείχνουν την αγάπη τους στο συνάνθρωπο.

Ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας αναφέρθηκε και στο μήνυμα των Άγιων Ημερών των Χριστουγέννων, σημειώνοντας πως η αγάπη προς το Θεό και τον συνάνθρωπο είναι τα βασικά στοιχεία της πίστης μας και ευχήθηκε σε όλους να περάσουν καλά τις μέρες αυτές.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο τη συνέντευξη του Μητροπολίτη.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ