2014-12-11 06:20:03
Φωτογραφία για Σάλος στην Ήπειρο: Καθηγήτρια παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθήτριά της
Μια απίστευτη υπόθεση ήρθε στο φως και ταράζει για ακόμη μία φορά την δευτεροβάθμια εκπαίδευση, αφού μία καθηγήτρια στην Ήπειρο αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες, αφού φέρεται να έστελνε ακατάλληλα μηνύματα σε μαθήτριά της.

Η υπόθεση ξεκίνησε όταν οι γονείς της μαθήτριας επισκέφθηκαν πριν από περίπου δέκα ημέρες το αστυνομικό τμήμα πόλης της Ηπείρου και κατήγγειλαν το γεγονός.

Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ξεκίνησε έρευνες από τις οποίες προέκυψε πως η καθηγήτρια έστελνε μηνύματα σεξουαλικής φύσεως στη μαθήτριά της, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το νέο αυτό περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση στα αρμόδια εκπαιδευτικά όργανα στην Ήπειρο αλλά και στο υπουργείο Παιδείας.

Εκτός σχολείου η καθηγήτρια

Παρελθόν για το δημόσιο σχολείο της Ηπείρου, στο οποίο υπηρετούσε, αποτελεί η καθηγήτρια η οποία κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας.

«Μόλις το πληροφορηθήκαμε η εκπαιδευτικός τέθηκε εκτός εκπαίδευσης», τόνισε σε τηλεοπτικές του δηλώσεις ο υφυπουργός Παιδείας, Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, σχετικά με την καθηγήτρια στην Ηπειρο που αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας.

«Έχουμε διακηρύξει επανειλημμένα, έχουμε φέρει και σχετική τροπολογία στη Βουλή, με την οποία τέτοιου είδους αδικήματα απομακρύνουν αμέσως και ακαριαία τον εκπαιδευτικό από την αίθουσα», τόνισε, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Η συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια ήταν κάπως διαφορετική, με την έννοια ότι η εκπαιδευτικός ήταν αναπληρώτρια, της οποίας καταγγέλθηκε η σύμβαση αμέσως», ανέφερε ακόμη ο υφυπουργός Παιδείας, συμπληρώνοντας πως «όταν τίθενται τέτοια θέματα ζητούμε τη συνεργασία όλων, ώστε να αντιδρούμε όπως αντιδράσαμε».

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν στην Αστυνομία οι γονείς μαθήτριας, η καθηγήτρια παρενοχλούσε την κόρη τους στέλνοντάς της ερωτικά μηνύματα μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Οι γονείς της μαθήτριας, μάλιστα, έχουν καταθέσει μήνυση σε βάρος της καθηγήτριας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ