2014-12-11 10:14:20
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΤΩΡΑ... FOCUS ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Ο Ολυμπιακός επιστρέφει σήμερα στο Ρέντη για να αρχίσει προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό, με στόχο να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά τις δύο απώλειες στην έδρα του και σε καλή ατμόσφαιρα πλέον μετά τη νίκη επί της Μάλμε και την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ.

Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν σαφές πως πρώτος στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου. Έστι ο Μίτσελ με τους παίκτες του πιάνουν δουλειά για να παρουσιαστούν όπως πρέπει στο ματς του Σαββάτου στη Λιβαδειά, κόντρα σε μια ομάδα που είναι αήττητη και δεν έχει δεχτεί γκολ στο πρωτάθλημα τις τελευταίες έξι αγωνιστικές!

Ο Ισπανός τεχνικός περιμένει να δει την κατάσταση των παικτών του, με τον Κασάμι και τον Φουστέρ να έχουν τα χτυπήματα από το ματς με τους Σουηδούς, τον Εντινγκά να παίζει με ένεση στο προχτεσινό ματς και σίγουρα απόντες τον Ντουρμάζ και τον Μιλιβόγεβιτς. Ο Σέρβος θα χειρουργηθεί σήμερα στο γόνατο και για το λόγο αυτό ταξίδεψε στο Βέλγιο.

Ο Ολυμπικακός θα μάθει απόψε οριστικά τους υποψήφιους αντίπαλούς του για την κλήρωση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ που θα γίνει το μεσημέρι της Δευτέρας στην Ελβετία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ