2014-12-11 10:27:10
Φωτογραφία για ΦΟΥΛΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ... ΠΡΩΤΙΑ
Σήμερα (11/12) στο ΣΕΦ ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον εντός έδρας αγώνα του με τον Ερυθρό Αστέρα.

Τη νίκη, με την οποία θα «κλειδώσουν» την πρώτη θέση στο Δ’ Όμιλο της Ευρωλίγκας μία αγωνιστική πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου, θέλουν αύριο (12/12, 21.45) κόντρα στη σερβική ομάδα οι ερυθρόλευκοι.

Στην απογευματινή προπόνηση θα ξεκαθαρίσει, για το Γιάννη Σφαιρόπουλο, ποιους παίκτες θα έχει στη διάθεσή του μετά τα μικροπροβλήματα των τελευταίων ημερών. Δεδομένα εκτός είναι οι Γιώργος Πρίντεζης και Ιωάννης Παπαπέτρου, αντίθετα θα αγωνιστεί κανονικά ο Βαγγέλης Μάντζαρης που έχασε μέρος του προπονητικού προγράμματος εξαιτίας ενοχλήσεων στο γόνατο.

Μεγάλος μέρος του ομαδικού έβγαλαν χθες (10/12) στο φαληρικό στάδιο και οι Ματ Λοτζέσκι και Δημήτρης Κατσίβελης, που όπως όλα δείχνουν έχουν ήδη αφήσει πίσω τους τον τραυματισμό τους, ενώ το παρών αναμένεται να δώσει και ο Μπρεντ Πέτγουεϊ. Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν γυμνάστηκε για προληπτικούς λόγους, λόγω χτυπήματος στο μεγάλο δάκτυλο του ποδιού, αλλά από τον Ολυμπιακό θεωρούν πως θα προπονηθεί κανονικά σήμερα (11/12), θέτοντας ξανά εαυτόν στις υπηρεσίες του προπονητή του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ