2014-12-11 15:58:08
Φωτογραφία για Ανάσυρση σορού στο Γαλλικό ποταμό από την ΕΟΔ [photos]
Εξαμελές κλιμάκιο του Τμήματος Υγρού Στοιχείου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης ανέσυρε... σήμερα (Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου) τα ξημερώματα, τη σορό του άτυχου άντρα, που αγνοούνταν από χθες το απόγευμα στο Γαλλικό ποταμό, στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Οι εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης βρισκόταν από χθες σε επιφυλακή και σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Σύμφωνα με όσα δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες, ο άντρας επιχείρησε χθες να διασχίσει πεζός τον χείμαρρο και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Παρά τις εντατικές έρευνες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, δυστυχώς εντοπίστηκε σήμερα νεκρός.

Το κλιμάκιο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης συνέδραμε στη συνέχεια και στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης που πραγματοποιούνταν από χθες το βράδυ για τον εντοπισμό δύο ατόμων στο χωριό Άσπρο του Κιλκίς. Πρόκειται για τον οδηγό και τον επιβάτη ενός ταξί με σκοπιανές πινακίδες, το οποίο έπεσε σε κανάλι κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ο οδηγός του οχήματος σώθηκε, ενώ δυστυχώς ο επιβάτης έχασε τη ζωή του.

Οι φωτογραφίες είναι από την επιχείρηση στο χωριό Άσπρο και στο Γαλλικό ποταμό Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ