2014-12-11 15:42:31
Φωτογραφία για Ας ενωθούν επιτέλους όλοι για το καλό της χώρας μας
Αγαπητό Tromaktiko,

Είναι η πολλοστή φορά που θα το πώ ότι χρειάζεται όλοι να σκεφτούμε το παρόν και το μέλλον της χώρας μας... Δεξιά Αριστερά Κέντρο ας ενωθούν. Ας ξεκινήσουν επιτέλους να παίρνουν αποφάσεις όλοι μαζί για το καλό των πολιτών και της χώρας. 

Δεν αντέχουμε άλλο. Δεν το καταλαβαίνουν; Δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι από το 2008 έχουμε κοντά 6 χρόνια που ΟΛΟΙ ζούμε σε ένα κλίμα επιεικώς τραγικό; Είναι ανάγκη πλέον να αγωνιστούμε ΟΛΟΙ μαζί και όχι μεμονωμένα για την βελτίωση της ζωής μας και της χώρας μας. 

Κάθε πολίτης πρέπει να σέβεται πλέον τον συνάνθρωπο του και να μην λειτουργεί χωρίς να σκέφτεται τους γύρω του. Δεν έχουμε περιθώρια ξέρετε. Δεν υπάρχουν άλλες επιλογές. Αν δεν λειτουργήσουμε ομαδικά το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να γίνουν τα πράγματα χειρότερα. 

Οι Ευρωπαίοι έχουν καλύψει τα νότα τους από μια πιθανή έξοδο της Ελλάδας από το Ευρώ όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης και θα το δείτε δεν θα είναι όπως πριν οι αντιδράσεις τους
. Δεν θα ασχοληθούν ξανά μαζί μας. Τέλος. Μόνοι μας θα βγάλουμε το φίδι απο την τρύπα. Είμαστε σε πολύ αδύναμη θέση για ριζοσπαστικές κινήσεις. Δεν αντέχουμε άλλο. Πάρτε το χαμπάρι όλοι εκεί στη βουλή ότι δεν υπάρχει περίπτωση η κοινωνία να αντέξει κι άλλη πτώση σε εισόδημα και ψυχολογία. Πρέπει να ενωθείτε με κοινή λογική σχέδιο και δουλειά.

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στο ΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ