2014-12-11 22:44:05
Φωτογραφία για ΜΕ... ΛΟΤΖΕΣΚΙ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΒΕΛΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε χωρίς νεότερα προβλήματα την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα. Επιστρέφουν στη δωδεκάδα, μετά από καιρό, Λοτζέσκι-Κατσίβελης.

Με τους Λοτζέσκι και Κατσίβελη να προπονούνται για μία ακόμα ημέρα σε φουλ ρυθμούς και να τίθενται στην διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για την αυριανή αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Ευρωλίγκας με τον Ερυθρό Αστέρα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ερυθρόλευκων. Εκτός των δύο προαναφερθέντων, ο Έλληνας τεχνικός, θα έχει κανονικά στην διάθεσή του και τον Μπρεντ Πέτγουεϊ, που προπονήθηκε κανονικά, αφού ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στο μεγάλο δάκτυλο του ποδιού, από ένα χτύπημα που είχε δεχθεί.

Έτσι, μοναδικοί απόντες είναι πλέον οι Γιώργος Πρίντεζης και Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο πρώτος, βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του από το οστικό οίδημα στον αστράγαλο και αναμένεται τη προσεχή Τρίτη (16/12) να δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Αν δεν νιώσει ενοχλήσεις, λογικά θα είναι 100% έτοιμος για να επιστρέψει στο ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό στις 27 Δεκεμβρίου.

Φυσικά το ΣΕΦ θα είναι... φίσκα, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να ετοιμάζουν γιορτή, όπως ήδη έχουμε αναφέρι. Όπως έγινε γνωστό, δε, έχουν μείνει μόλις 600 εισιτήρια χωρίς κάτοχο και μέχρι το τζάμπολ αναμένεται κι αυτά να «εξαφανιστούν»!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ