2014-12-12 14:31:03
Φωτογραφία για Δείτε πώς είναι σήμερα ο Τσάκας από το Big Brother... [photo]
Ήταν ο πρώτος μεγάλος νικητής reality show. Τη βραδιά του τελικού του πρώτου Big Brother, "τίναξε" στον αέρα τα μηχανάκια της AGB Ο Γιώργος Τσάκας, έφυγε από το reality με 150.000 ευρώ στην τσέπη και μια στενή φιλία με τον δεύτερο νικητή, Πρόδρομο.

Έγινε ξαφνικά celebrity, όλοι τον γνώριζαν και το μέλλον του, προδιαγραφόταν ευοίωνο. Δυστυχώς, δεν έγιναν όλα όπως τα περίμενε.

Σύμφωνα με το markostv.gr, το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων όμως δεν θα αργούσε να κάνει «φτερά», αφού έπρεπε να καλυφτούν τα τεράστια χρέη που του είχε αφήσει μια επιχείρηση με γεωργικά προϊόντα.

Με ότι του απέμεινε θα προσπαθούσε να κάνει μια νέα αρχή τότε στο κομμάτι της γεωπονικής που λατρεύει, μην έχοντας όμως για μια ακόμη φορά την επιθυμητή οικονομική κατάληξη.

Παράλληλα, προσπαθώντας να σώσει το γάμο του με Άννια που του χάρισε το πρώτο του γιο τον Δημήτρη, ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης θα βρισκόταν εκ νέου στο μηδέν. Το τέλος του γάμου του με την Αννια φέρεται να ήταν επεισοδιακό...


Παλεύοντας για μια ακόμη φορά δεν το έβαλε κάτω. Ξεκίνησε να εργάζεται ως γεωπόνος στον αγροτικό συνεταιρισμό της Νικομήδειας. Στην ζωή του τότε έρχεται ένας άγγελος, όπως την αποκαλεί και σήμερα μετά από τρία χρόνια σχέσης.

Η Χριστίνα ήταν η γυναίκα που κατάφερε να τον ανασηκώσει και να του δώσει την δύναμη να πατήσει ξανά στα πόδια του. Λέγοντας του πριν από ενάμιση χρόνο και όντας ήδη έγκυος στο προπό τους παιδί, τον 1,5 έτους σήμερα Παναγιωτάκη, «Πάμε να φύγουμε να κάνουμε μια νέα μια νέα αρχή στην Γερμανία». Έτσι πήραν την απόφαση να μεταναστεύσουν. Πλέον εργάζεται και ζει μόνιμα εκεί. Μπορεί να του λείπει η πατρίδα αλλά κατάφερε να κάνει ευτυχισμένη τη ζωή του. Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ