2014-12-12 18:37:12
Φωτογραφία για ΝΤΡΟΠΗ: Απίστευτη ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ του ΠΟΥΛΙΔΟ - Δείτε τις δηλώσεις ντροπής που έκανε
Με τέτοια… κωλοτούμπα που έκανε ο Άλαν Πουλίδο –εφόσον ισχύουν δηλώσεις του που... μεταδίδουν μεξικανικά Μέσα- μάλλον επέλεξε λάθος άθλημα και κακώς ασχολήθηκε ο Ολυμπιακός με την περίπτωσή του Μετά τις αποφάσεις των δικαστηρίων που δικαιώνουν την Τίγκρες στη διαμάχη της με τον Άλαν Πουλίδο, ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής το γύρισε στην… κυβίστηση, κοινώς στην κωλοτούμπα.

Τόσο ο ίδιος, όσο και ο εκπρόσωπός του εδώ και καιρό «έσκιζαν» τα… ρούχα τους πως ο ποδοσφαιριστής δεν έχει συμβόλαιο σε ισχύ με την Τίγκρες, κατηγορώντας την μάλιστα για πλαστογράφηση της υπογραφής του και εμπλέκοντας και τον Ολυμπιακό, με τον οποίο είχε φτάσει σε συμφωνία. Οι «ερυθρόλευκοι» περίμεναν να ξεκαθαρίσει η υπόθεσή του και από την πρώτη στιγμή τόνιζαν πως θα τον αποκτούσαν μόνο ως ελεύθερο.

Το περίφημο σίριαλ Πουλίδο, λοιπόν, που μας κράτησε συντροφιά για πολλούς μήνες, φτάνει στο τέλος του, με τον ποδοσφαιριστή να επιστρέφει στις υποχρεώσεις της ομάδας και να δηλώνει πως… φρέσκαρε τη μνήμη του και θυμήθηκε (!) πως έχει υπογράψει συμβόλαιο με το σύλλογο της Λατινικής Αμερικής.


Εφόσον ισχύσει το ρεπορτάζ της «eldeforma.com», ο Πουλίδο πραγματοποίησε κωλοτούμπα που θα ζήλευε και ο Ιωάννης Μελισσανίδης όταν έπαιρνε χρυσό μετάλλιο στις ασκήσεις εδάφους και δήλωσε: «Είχα χρόνο να σκεφτώ και τώρα νομίζω πως θυμάμαι καλύτερα. Ναι! Έχω υπογράψει συμβόλαιο με την Τίγκρες και καλύπτομαι από τους όρους του… Απλά θέλω να δώσω πίσω κάτι στους σπουδαίους οπαδούς μας που μου έχουν δώσει πολλά. Να γίνω ξανά ο ήρωάς τους» Για την ώρα, έχει γίνει -πάντως- ο δικός μας. Όσο για τους φίλους της Τίγκρες, θα έχει την ευκαιρία του να ηρωποιηθεί πολύ σύντομα, καθώς ο «άσωτος υιός» όπως τον αποκάλεσε ο τεχνικός της ομάδας Ρικάρντο Φερέτι, προτίθεται να τον χρησιμοποιήσει άμεσα στο ματς κόντρα στην Αμέρικα.

Υπενθυμίζεται πως ο ποδοσφαιριστής είχε προσφύγει στο CAS διεκδικώντας την ελευθερία του και μένει να φανεί αν θα εμμείνει σε αυτήν την κίνηση μετά την αποκατάσταση της μνήμης του, πάντα με την επιφύλαξη πως οι Μεξικανοί δεν γράφουν «δράκους».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ