2014-12-12 21:10:10
Φωτογραφία για ΠΑΡΑΛΙΓΟ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 10-10
Χωρίς νικητή έληξε το πρώτο φετινό ντέρμπι της Α1 πόλο γυναικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 10-10, μετά από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι.

Μπροστά σε 1.000 οπαδούς του Θρύλου, που κατέκλυσαν κάθε γωνιά του «Π. Καπαγέροφ» οι παίκτριες των δύο ομάδων διαφήμισαν το άθλημα.

Ο Ολυμπιακός, από τη μεριά του, θα μπορούσε σε κάποιες στιγμές να παρουσιαστεί πιο συγκεντρωμένος και να φτάσει στη νίκη, που θα τον έφερνε μόνο του στη κορυφή της Α1, αλλά δεν τα κατάφερε.

Η Βουλιαγμένη παρουσιάστηκε αρκετά ανταγωνιστική και μάλιστα 11 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα βρέθηκε να προηγείται με 9-10 χάρη σε γκολ της Ξενάκη.

Σε εκείνο το σημείο, όμως μίλησε η καρδιά του πρωταθλητή! Με γκολάρα της κορυφαίας του παίκτριας, Μπιανκόνι, από τα 10 μέτρα στη εκπνοή, ο Θρύλος ισοφάρισε σε 10-10 και παράλληλα διατήρησε το αήττητο στα φετινά του ως τώρα παιχνίδια.


Ήταν το πέμπτο γκολ για την Ιταλίδα, η οποία αποτέλεσε και την πιο αξιόπιστη επιθετική λύση για την ομάδα του Χάρη Παυλίδη.

Τα οκτάλεπτα

4-4, 1-3, 3-1, 2-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χρ. Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου 1, Ελ. Πλευρίτου 1, Σώρα, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου, Ασημάκη 2, Μ. Πλευρίτου, Καλογεράκου, Β. Πλευρίτου, Μπιανκόνι 5, Νιαρχάκου, Σταματοπούλου, Λογοθέτη.

ΝΟΒ: Κούβδου, Τσουκαλά 1, Χυδηριώτη 1, Μουλάκη, Πρωτόπαπα, Ξενάκη 4, Ιφ. Μαυρωτά, Ρουμπέση 1, Γερόλημου 2, Β. Διαμαντοπούλου 1, Σελετοπούλου, Κοντογιάννη, Κοτσιώνη, Μαμόγλου, Αμ. Μαυρωτά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ