2014-12-13 21:52:42
Φωτογραφία για ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ Ο ΜΙΤΣΕΛ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η... ΑΝΑΤΡΟΠΗ! ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2 *VIDEOS*
Με τον ...ιπτάμενο Αφελάι να ισοφαρίζει και να σερβίρει το νικητήριο γκολ στον Μήτρογλου στο φινάλε, ο Ολυμπιακός πέρασε από την έδρα του Λεβαδειακού με 1-2 και πλησίασε στο -1 από την κορυφή!

Ο Μασουακού εξτρέμ και ο Αφελάι στον πάγκο δεν... πολυκολλάει και ο Ολλανδός το απέδειξε από την ώρα που πάτησε χορτάρι, πόσο μάλλον μετά το γκολ και την εμφάνισή του με τη Μάλμε που ήταν επίσης πολύ καλός στα όσα λεπτά αγωνίστηκε!

Ο Ολυμπιακός «ξύπνησε» στο τέλος, με τον Μίτσελ να... διορθώνει το λάθος του βάζοντας τον Αφελάι στο ματς, ο οποίος άλλαξε όλη την εικόνα του και έτσι ο Θρύλος πήρε δύσκολο «διπλό» από τον Λεβαδειακό!

Ο «ιπτάμενος» Ολλανδός των ερυθρόλευκων, ισοφάρισε με προσωπική ενέργεια και με μια ακόμα δική του έμπνευση, ο –μέχρι εκείνο το σημείο- εξαφανισμένος Μήτρογλου, "ξύπνησε" και εκτέλεσε για το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις!

Έτσι, «έσβησε» οριστικά το προβάδισμα που είχε δώσει στους Βοιωτούς το τέρμα του Τομάς και έφερε τους ερυθρόλευκους σε απόσταση αναπνοής από τον ΠΑΟΚ και την κορυφή (-1).


Στα καθαρά αγωνιστικά Η νίκη-πρόκριση επί της Μάλμε έφτιαξε το κλίμα στο Λιμάνι, αλλά φυσικά δεν θα μπορούσε να φτιάξει και τα γνωστά αμυντικά θέματα του Ολυμπιακού -που φάνηκαν και μεσοβδόμαδα- παρόλο που τελικά δεν κόστισαν.

Μόλις στο ξεκίνημα, από μια στημένη φάση, ο Ολυμπιακός προδόθηκε από την άμυνά του, με τον Τομάς σχεδόν ανενόχλητος στην μικρή περιοχή να βάζει μπροστά στο σκορ τον Λεβαδειακό και τον ίδιο σε μπελάδες.

Χωρίς ορθολογική ανάπτυξη, φαντασία στην επίθεση και τις προσωπικές ενέργειες να μην έχουν αποτέλεσμα, συνάντησε δυσκολίες στο να διασπάσει μια πολυπρόσωπη άμυνα και κάπως έτσι -αν και καλύτερος- ξόδεψε το πρώτο ημίχρονο.

Ο Μίτσελ αναπροσάρμοσε το αρχικό του πλάνο, έκανε διορθωτικές κινήσεις, με την αποχώρηση του Γιαννούλη, την οπισθοχώρηση του Μασουακού στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον Ντοσεβί που πέρασε στο ματς ν’ αποτελεί τον μοναδικό καθαρόαιμο εξτρέμ.

Και πάλι όμως, ο Θρύλος έμοιαζε να μην μπορεί να βρει λύσεις. Έτσι, ο Ισπανός τεχνικός συνέχισε να... φορτώνει με επιθετικογενείς παίκτες την ομάδα, ξεκινώντας από τον Αφελάι που σήκωσε στις πλάτες του την ομάδα και με αντεπίθεση διαρκείας ο Ολυμπιακός έφτασε τελικά στην ανατροπή.

Με δική του ενέργεια ήρθε η ισοφάριση, για να ακολουθήσει ένα τέταρτο-θρίλερ στο φινάλε, με τους ερυθρόλευκους να ψάχνουν επίμονα το νικητήριο γκολ. Αυτό ήρθε τελικά από νέα προσωπική ενέργεια του Ολλανδού, που σέρβιρε στον Μήτρογλου και αυτός εκτέλεσε στις καθυστερήσεις.

Λεβαδειακός (Σάββας Παντελίδης): Σηφάκης, Μαχαίρας (18' λ.τ. Σκέμπης), Τομάς, Κώτσιος, Πρόγιτς (6' λ.τ. Νικολακάκης), Γκόμες (72' Μάγκας), Ζιτό, Μιλοσάβλιεβ, Ορτέγκα, Βούκτσεβιτς, Μάντζιος.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Γιαννούλης (46' Ντοσεβί), Εντινγκά (69' Μπενίτες), Κασάμι, Μαζουακού, Φουστέρ (63' Αφελάι), Ντομίνγκες, Μήτρογλου.

Δείτε από την κάμερα της Nova...

Το 1-0 ΕΔΩ

Την ισοφάριση του Αφελάϊ, ΕΔΩ

* Σε λίγο το 1-2 από τον πιστολέρο
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ