2014-12-14 18:37:06
Φωτογραφία για ΑΠΟ ΠΑΙΔΕΣ... «ΓΛΕΝΤΑΝΕ» ΤΟΝ ΠΑΟ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ!
Τον Παναθηναϊκό αντιμετώπισαν στο Ρέντη οι Παίδες του Ολυμπιακού, οι οποίοι μετά από ένα μέτριο πρώτο 20λεπτο, στη συνέχεια ανέβασαν στροφές, βρήκαν τον ρυθμό τους και μπόρεσαν να φτάσουν στη νίκη με 2-0.

Σε συνδυασμό, μάλιστα, με την ήττα του Αστέρα Τρίπολης με 2-0 από τον Ατρόμητο, οι ερυθρόλευκοι αναρριχήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας 21 πόντους σε οκτώ ματς. Ο Αστέρας από τη μεριά του έχει 19 σε εννέα.

Στο παιχνίδι που έγινε στο Ρέντη λοιπόν, οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι και δίκαια απέσπασαν τους βαθμούς της νίκης. Είχαν τις ευκαιρίες, είχαν την κατοχή και κατάφεραν να σημειώσουν τα δύο γκολ προς τα τέλη των δύο ημιχρόνων.

Το 1-0 έγινε στο 34' όταν από σέντρα του Ζώτου από αριστερά, ο Νεοφυτίδης πήρε το ριμπάουντ από απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα και παραβίασε την εστία των "πράσινων", ενώ το 2-0 διαμορφώθηκε από τον ίδιο, μετά από σέντρα του Ιτσκάρα στο 68'.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Μαργαρίτης, Ιτσκάρας, Παπαδόπουλος, Ζώτος, Βοΐλης, Κατσούκης, Τσιριγώτης (58' Φυτόπουλος), Νεοφυτίδης, Παπαγγελής, Τσερκώνης (52' Σουράνης)
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ