2014-12-15 15:19:40
Φωτογραφία για Έχει ξεφύγει ο κόσμος: Βγάζουν selfie έξω από την καφετέρια με τους ομήρους στο Σίδνεϊ [photos]
Ενώ είναι σε εξέλιξη η τρομακτική ομηρία σε πολυσύχναστη καφετέρια στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, τουρίστες οι οποίοι... επισκέπτονται την πόλη αλλά και κάτοικοι που απλά περνούν από το σημείο, δεν χάνουν ευκαιρία για μια selfie και τις τελευταίες ώρες έχουν επιδοθοσεί στον αγώνα της καλύτερης φωτογραφίας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Τι κι αν οι όμηροι του απαγωγέα -ο οποίος δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν είναι Τζιχαντιστής ή απλά ψυχοπαθής- ζουν τραγικές στιγμές και είναι τρομοκρατημένοι μπροστά στο ενδεχόμενο να χάσουν τις ζωές τους, δεκάδες άνθρωποι φωτογραφίζονται από νωρίς το πρωί μπροστά από το καφέ με τους ομήρους και αναρτούν τις «μακάβριες» selfie στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Μάλιστα, προκειμένου να αποδείξουν στους διαδικτυακούς τους φίλους πως οι εικόνες τους είναι αυθεντικές, οι περισσότεροι φροντίζουν να έχουν σαν φόντο στις φωτογραφίες τους τα τηλεοπτικά συνεργεία, που προσπαθούν να καλύψουν το δραματικό αυτό περιστατικό.


Κάποιοι, μάλιστα, χαμογελούν μπροστά στις κάμερες, την ώρα που πολλοί συνάνθρωποί τους ζουν τον απόλυτο εφιάλτη!

Ωστόσο, οι «selfie της ντροπής» έχουν προκαλέσει την οργή δεκάδων χρηστών του Διαδικτύου, οι οποίοι δεν μπορούν να δεχθούν ότι υπάρχουν άνθρωποι που διασκεδάζουν με τον πόνο των άλλων.

Σημειώνεται ότι μέχρι και αυτή την ώρα δεν είναι γνωστός ο αριθμός των ομήρων που κρατά ο απαγωγέας, αν και πέντε έχουν καταφέρει να ξεφύγουν.

Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για 15 ομήρους, ωστόσο, υπάρχουνπληροφορίες και για 40!

Δείτε μερικές από τις selfie
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ