2014-12-16 03:07:05
Φωτογραφία για Γ. Πατούλης: Η Ευρώπη θα πρέπει να ενωθεί ως μια μεγάλη οικογένεια των λαών με κοινή πορεία στα ζητήματα της κοινωνίας
Μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα Ευρωπαϊκή  Συνδιάσκεψη για την Ιθαγένεια και την αδελφοποίηση των πόλεων, με θέμα «Πολίτης στην πόλη μου, πολίτης στην Ευρώπη» στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι ευρωπαϊκών αυτοδιοικητικών αρχών , ο Πρόεδρος της Ιταλικής Ένωσης Δήμων , ο Δήμαρχος Στροβόλου Κύπρου κ. Σαββίδης και άλλοι αυτοδιοικητικοί πραγματοποιείται σήμερα στη Ρώμη.

Κατά την εναρκτήρια συνεδρίαση αναφέρθηκε απο τον κ. Carla Rey αντιπρόεδρο της  Ιταλικής Ένωσης Δήμων AICCRE η νέα διάσταση της συμμετοχής του πολίτη μέσω της τοπικής δημοκρατίας . Τη συνδιάσκεψη συντόνιζε ο γενικός γραμματέας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Δήμων και περιφερειών κ. Frederic Vacier.

Ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ ανέφερα μεταξύ άλλων σε συναντήσεις που πραγματοποίησα ότι  η  Ευρώπη θα πρέπει να ενωθεί ως μια μεγάλη οικογένεια των λαών με κοινή πορεία στα ζητήματα της κοινωνίας που σχετίζονται με την εργασία, την υγεία, την οικονομία, τη διαχείριση της καθημερινότητας των πολιτών , αλλά και με ιδιαίτερη μέριμνα στα ζητήματα των νέων οι οποίοι μαστίζονται από την κρίση.  Η δημοκρατία απαιτεί τη δυνατότητα της έκφρασης όλων των πολιτών με συστήματα τα οποία να μπορούν να αντιπροσωπεύουν όλες τις απόψεις με κοινή συνισταμένη την ανταγωνιστικότητα σε παγκόσμιο επίπεδο.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ