2014-12-16 09:00:16
Φωτογραφία για ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Θα εξοικονομήσει 10 εκατ. ευρώ λόγω ηλεκτροκίνησης
ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Θα εξοικονομήσει 10 εκατ. ευρώ λόγω ηλεκτροκίνησης

Καθυστερήσεις, ανελκυστήρες με βλάβη, εκτός λειτουργίας μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων, ελλιπής καθαριότητα. Πρόκειται για ορισμένα από τα «κακώς κείμενα» που επιδιώκει να διορθώσει η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, της εταιρείας λειτουργίας του σιδηροδρομικού δικτύου και του προαστιακού.

Όπως ανέφερε χθες σε δημοσιογραφική συνάντηση ο διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Αθανάσιος Ζηλιασκόπουλος, η εταιρεία υλοποιεί σειρά ενεργειών με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό. Σε αυτές περιλαμβάνονται οι καθυστερήσεις ως προς την εκτέλεση των δρομολογίων, η αποκατάσταση των βλαβών σε ανελκυστήρες και κυλιόμενες σκάλες –σύμφωνα με τον ίδιο έχουν αποκατασταθεί κατά 95% σήμερα-η βελτίωση της καθαριότητας των αποβάθρων και των συρμών και η βελτίωση του πληροφοριακού συστήματος που δεν παρέχει ακριβή ενημέρωση για τις αφίξεις των τρένων του προαστιακού.

Σύμφωνα με τα στελέχη των σιδηροδρόμων, τα προβλήματα αποδίδονται και στον κατακερματισμό του ΟΣΕ που έχει δημιουργήσει πολυάριθμους τομείς ευθύνης που μοιράζονται, μεταξύ άλλων, η ΓΑΙΑΟΣΕ και η ΕΡΓΟΣΕ.

Ωστόσο, η μεγάλη «ανάσα» για τα ελληνικά τρένα θα έρθει όταν Διαβάστε περισσότερα » autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ