2014-12-16 13:39:07
Φωτογραφία για Οι φυλακισμένοι χρυσαυγίτες ψηφίζουν αύριο Πρόεδρο στη Βουλή
Στη Βουλή θα βρεθούν αύριο οι επτά προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής προκειμένου να συμμετέχουν στην ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αφού ο εισαγγελέας της φυλακής του έδωσε άδεια.

Συγκεκριμένα ο Νικος Μιχαλολιάκοπς, ο Χρήστος Παππάς, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Γιάννης Λαγός, ο Γιώργος Γερμενής, ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος ο Νίκος Κούζηλος, αλλά και ο ανεξάρτητος πλέον Στάθης Μπούκουρας θα μεταβούν από τις φυλάκες στο Κοινοβούλιο στο Κοινοβούλιο.

Ο εισαγγελέας έδωσε άδεια στους 7 της ΧΑ και στον Μπούκουρα για να είναι παρόντες και στις 3 ψηφοφορίες για την ανάδειξη προέδρου της Δημοκρατίας.

Είναι η πρώτη φορά που η αρμόδια αρχή δίνει άδεια στους προφυλακισμένους Χρυσαυγίτες, πλην των περιπτώσεων που αφορούσαν την άρση της ασυλίας τους, να συμμετάσχουν σε κοινοβουλευτική διαδικασία. Κατά πληροφορίες φαίνεται ότι αυτή τη φορά εκτιμήθηκε πως πρόκειται για κορυφαίο πολιτειακό ζήτημα  ενώ είναι προφανές πως ετίθετο και συνταγματικό ζήτημα από την τυχόν μη συμμετοχής τους στη διαδικασία. Πάντως ανάλογη άδεια δεν τους είχε δοθεί κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό και την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα χνάρια της ήττας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα χνάρια της ήττας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ