2014-12-16 15:33:29
Φωτογραφία για ΣΑΜΑΡΑΣ: ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ
Φρένο στην οξεία πολιτική αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ότι θα βάλει η κυβέρνηση, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για την πορεία της χώρας μέσα «στη λάσπη, τη διχόνοια και τις ύβρεις». Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σημειώνεται ότι η κυβέρνηση δεν σκοπεύει να ακολουθήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στο «απίστευτο υβρεολόγιο» κατά του πρωθυπουργού. Τις τελευταίες ημέρες η πολιτική αντιπαράθεση οξύνθηκε κατακόρυφα με τον ΣΥΡΙΖΑ να κατηγορεί την κυβέρνηση ότι με τις δηλώσεις στελεχών της προσπαθεί να εκφοβίσει πολίτες και βουλευτές εν όψει της εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας.

Αποκορύφωμα των κατηγοριών του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η χθεσινή δήλωση του Αλέξη Τσίπρα ότι «ο Σαμαράς είναι ικανός ακόμα και να σκηνοθετήσει bankrun, με τεχνητή φυγή κεφαλαίων, φίλα προσκείμενών του επιχειρηματιών, προκειμένου να κάνει πειστικό το επιχείρημα του φόβου».

Χαρακτήρισε, μάλιστα, τον πρωθυπουργό επικίνδυνο, για να λάβει απάντηση από τον υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη ότι επικίνδυνος είναι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, που επιμένει να σύρει τη χώρα σε εκλογές. 


Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής: 

«Η κυβέρνηση, από δω και πέρα, δεν πρόκειται να ακολουθήσει ή να απαντήσει στο απίστευτο υβρεολόγιο του ΣΥΡΙΖΑ κατά του πρωθυπουργού της χώρας. Η συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου του κρίνεται και θα κρίνεται καθημερινά από τον ελληνικό λαό. Οι Έλληνες απαιτούν από όλους εμάς να αγωνιστούμε ενωμένοι για να διαφυλάξουμε όσα πετύχαμε με αιματηρές θυσίες τα τελευταία χρόνια και να τους οδηγήσουμε με ασφάλεια στην οριστική έξοδο από την κρίση. Ας ξανασκεφτούν, λοιπόν, όλοι που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα η διχόνοια, η λάσπη και οι ύβρεις».

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ