2014-12-16 15:28:12
Φωτογραφία για «Θα βγάλουμε σίγουρα άκρη» λέει ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης για την υπόθεση κακοποίησης παιδιού [video]
Σε εξέλιξη βρίσκεται η προκαταρτική εξέταση που διέταξε η διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Φθιώτιδα μετά την καταγγελία γονέα ότι δασκάλα κλώτσησε και ράγισε το πλευρό του 6χρονου γιού του.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε και το υπουργείο παιδείας ενώ ο περιφερειακός προϊστάμενος Ηλίας Παλιαλέξης δηλώνει βέβαιος πως η έρευνα θα ρίξει φως σε αυτή την υπόθεση.

Το περιστατικό ήρθε λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του δικτύου ενδοσχολικής βίας στην Φθιώτιδα προκαλώντας σοκ στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Η δασκάλα σύμφωνα με τον προϊστάμενο της πρωτοβάθμιας Ευθύμιο Γκούμα αρνείται ότι ευθύνεται η ίδια για το ράγισμα στο πλευρό του παιδιού.

Οι γονείς αρχικά δεν θέλησαν να πιστέψουν τα λόγια του παιδιού τους. Έφτασαν στο νοσοκομείο Λαμίας το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης όταν ο μικρός παραπονέθηκε στον προπονητή του καράτε ότι πονάει.

Άρχισαν να συνειδητοποιούν το τι ακριβώς είχε συμβεί το πρωί της Παρασκευής. Όταν άλλοι γονείς τους πληροφόρησαν πως τα παιδιά τους είχαν αναφέρει το περιστατικό με την δασκάλα.

Πιστεύοντας πια ξεκάθαρα ότι ο γιός τους έχει πέσει θύμα κακοποίησης κατήγγειλαν το γεγονός στο γραφείο του προϊσταμένου της πρωτοβάθμιας ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία της εκπαιδευτικού.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ