2014-12-16 15:36:11
Φωτογραφία για Ντροπή και αίσχος του ΟΑΣΘ που αφήνει μικρά παιδιά στην ερημιά
Αγαπητό Tromaktiko,

Είμαι εκνευρισμένος διότι το παιδί μου και... οι φίλοι του (16 χρονών) όπως και αρκετά άλλα παιδιά έμειναν εκτεθειμένα σε στάσεις του ΟΑΣΘ Σάββατο βράδυ σε έρημα σημεία (Παύλου Μελά) από την αναλγησία κράτους και διοίκησης του ΟΑΣΘ. 

Γνωρίζοντας ότι στις 23.00 και 23.30 περνάει το τελευταίο λεωφορείο (ασχέτως αν εδώ και μήνες περιμένουμε πρόταση του ΟΑΣΘ για τα βράδυνα δρομολόγια άλλα άμα είσαι μονοπώλιο τους έχεις όλους γραμμένους!) για Ωραιόκαστρο στήθηκαν τα παιδιά από τις 23.05 για να πάρουν το τελευταίο λεωφορείο πήρα τηλέφωνο απαντάει μου λέει πάτερα πέρασε δεν σταμάτησε γιατί ήταν γεμάτο. Κατέβηκα με το ΙΧ όλο νευρά διότι εγώ έχω αυτοκίνητο αν ήμουν γονιός που δεν είχα τι θα έκαναν; Έπρεπε να πληρώσουν 15 ευρώ ταξί καθότι μετά από ένα σημείο το ταξί γράφει διπλή ταρίφα για Ωραιόκαστρο; Και φυσικά αν είχαν τα παιδιά τόσα λεφτά πάνω τους Αναρωτήθηκα ποσό αναλγησία υπάρχει και αδιαφορία από όλους αυτούς που ψηφίστηκαν από τους συμπολίτες μου, δημάρχους, περιφέρεια, υπουργείο, ποσό κάλυψή σε αυτό το απαράδεκτο σύστημα του ΟΑΣΘ του μονοπωλίου των μέσων της συμπρωτεύουσας!


Ευτυχώς έρχονται εκλογές και όλους αυτούς που με φλόμωσαν στο ψέμα για το μέτρο για τις συγκοινωνίες της πόλης μου θα τους τιμωρήσω και θα τιμήσω με την ψήφο μου οποίον μου υποσχεθεί ότι θα τιμωρήσει αυτή την ανάλγητη διοίκηση του ΟΑΣΘ. Έκαναν ακόμη και τον γιο μου και τους φίλους του όπως και άλλα νεαρά παιδιά της πόλης μας, να έρθουν σε σημείο να μου ζητούν να βρούμε ένα τρόπο να τιμωρηθούν για την ταλαιπωρία που πέρασαν και περνούν καθημερινά με αυτό το χάλι που λέγεται ΟΑΣΘ.

Σας θυμίζω και τα ψεύτικα τα λογία τα μεγάλα...

"Επαναφέρει τα νυχτερινά δρομολόγια ο ΟΑΣΘ

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα και πιθανότατα την Πέμπτη αναμένεται να ληφθεί η απόφαση για την επανέναρξη μέρους των νυχτερινών δρομολογίων του ΟΑΣΘ, που έχουν καταργηθεί από την 1η Σεπτεμβρίου (πλην της γραμμής 78Ν ΚΤΕΛ «Μακεδονία» - Αεροδρόμιο). Ο πρόεδρος του Οργανισμού, Χρήστος Στεφανίδης σχεδιάζει την επαναφορά 6-7 δρομολογίων, από το σύνολο των 17 που υπήρχαν πριν την κατάργησή τους, προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στις μετακινήσεις των μόνιμων κατοίκων αλλά και των χιλιάδων φοιτητών της Θεσσαλονίκης.

Όπως λέει ο ίδιος στη Voria.gr, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού μελετούν τα δρομολόγια, προκειμένου να κρίνουν σε ποια πραγματοποιούνται οι περισσότερες ακυρώσεις εισιτηρίων, και άρα είναι πρόσφορο να επαναλειτουργήσουν. «Βλέπουμε ποιες γραμμές αξίζει να επαναφέρουμε και πώς θα βγει το κόστος. Μόλις καταλήξουμε θα περάσουμε την πρόταση από το ΔΣ και θα παρουσιάσουμε το νέο πρόγραμμα στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης», αναφέρει.

Σύμφωνα με τον κ. Στεφανίδη, ο στόχος είναι να μειωθεί το κόστος λειτουργίας των μεταμεσονύκτιων δρομολογίων περίπου στο 1 εκατ. ευρώ ετησίως, από 2,6 εκατ. ευρώ που ήταν μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου. Το εν λόγω κόστος θα καλυφθεί αποκλειστικά από τους μετόχους του Οργανισμού, καθώς δεν θα υπάρχει επιδότηση από το κράτος."

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στο ΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ