2014-12-17 12:37:05
Φωτογραφία για ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΗΣ : ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ
Τη σφοδρή του επιθυμία για την επίτευξη των υψηλών στόχων, που έχουν χαραχτεί για τον Ολυμπιακό τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη, εξέφρασε ο Κώστας Χριστοφιδέλης.

Ο αρχηγός των νταμπλούχων Ελλάδας στάθηκε τόσο στον πολύμηνο τραυματισμό του, όσο και στην αναγκαιότητα της νίκης στα επερχόμενα παιχνίδια με Φριντριχσχάφεν και Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο ακραίος του Ολυμπιακού:

«Ξέρουμε εξ' αρχής ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως όλα τα παιχνίδια του Champions League. Θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση και βασικός αντίπαλος χωρίς να θέλουμε να υποτιμήσουμε την αυστριακή ομάδα είναι οι Γερμανοί.

Είχαμε χάσει την περασμένη εβδομάδα και μάλιστα χωρίς να παίξουμε καλά. Αυτό μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο και να αγωνιστούμε σε καλύτερο επίπεδο, να πιάσουμε καλύτερη απόδοση και αφετέρου να πάρουμε τη νίκη».

Όσον αφορά στον πολύμηνο τραυματισμό του είπε: «Θα χρειαστώ κάποιο χρόνο προσαρμογής αλλά το καλό είναι ότι δεν έχω ενοχλήσεις και μπορώ και προπονούμαι με την ομάδα».


Ενώ κάνοντας τον απολογισμό της ευρωπαϊκής πορείας του Ολυμπιακού μέχρι στιγμής συμπλήρωσε: «Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι στη Γερμανία που είναι κακή παρένθεση, κάναμε σημαντική νίκη εκτός έδρας με τους Αυστριακούς.

Όσον αφορά στο παιχνίδι με τους Ρώσους της Ζενίτ κρατάμε την καλή παρουσία στο πρώτο σετ και έχουμε δίψα για διάκριση. Θέλουμε καλύτερες εμφανίσεις, ελπίζω να μας βοηθήσει και ο κόσμος σε αυτό όπως έκανε και στην αναμέτρηση με τους Ρώσους».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ