2014-12-17 14:31:55
Φωτογραφία για ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα (NS1, 19.30) στο Καραϊσκάκη τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της εμβόλιμης 15ης αγωνιστικής, έχοντας ως στόχο να πάρει τη νίκη και μάλιστα με καλή εμφάνιση.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν θέσει ως προτεραιότητα το ελληνικό πρωτάθλημα και έτσι κόντρα στους "κυανέρυθρου"ς θέλουν να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς και να συνεχίσουν να ασκούν πίεση στον ΠΑΟΚ στον βαθμολογικό πίνακα.

Το παιχνίδι αυτό έχει όμως ιδιαίτερη σημασία και για τον Ερίκ Αμπιντάλ, ο οποίος πρόκειται την Παρασκευή να ανακοινώσει την απόφασή του να βάλει τέλος στην καριέρα του και έτσι το σημερινό ματς με τον Πανιώνιο αποκτά άλλο νόημα και για εκείνον.

Ο Μίτσελ χθες δεν τον είχε δοκιμάσει στο σχήμα με τους βασικούς για το σημερινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Ωστόσο δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Αμπιντάλ να ξεκινήσει βασικός δίπλα στον Μποτία στο κέντρο της άμυνας. Οι Μασουακού και Ελαμπντελαουί θα είναι στα άκρα της με τον Ρομπέρτο για άλλη μια φορά κάτω από την εστία.


Στη μεσαία γραμμή επιστρέφει ο Μανιάτης με παρτενέρ έναν εκ των Κασάμι και Εντινγκά. Στα άκρα περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει έχει ο Φουστέρ έναντι του Ντοσεβί. Ο Αφελάι μετά το ματς στη Λειβαδιά θα πατήσει στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο λεπτό του ματς, ενώ ο Τσόρι θα είναι και πάλι βασικός πίσω από τον ανεβασμένο Μήτρογλου.

Στην αποστολή μετέχουν και οι Μέγιερι, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μπενίτες.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Ντουρμάζ, Μιλιβόγεβιτς, αλλά και οι Σαλίνο, Αυλωνίτης, Γιαννούλης, Διαμαντάκος, Γκαζαριάν.

Οι ερυθρόλευκοι που προέρχονται από την αγχωτική, όσο και ιδιαίτερα σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Λεβαδειακού (1-2) θέλουν να επιστρέψουν στις θετικές εμφανίσεις και τις ευρείες νίκες κόντρα σε έναν αντίπαλο, που έχουν να επιδείξουν μόνο νίκες στο «Ναό» σε ματς πρωταθλήματος την τελευταία 20ετία και μάλιστα πολλές από αυτές με μεγάλα σκορ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ