2014-12-17 16:32:14
Φωτογραφία για «ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΚΑΣΚΟ» *ΒΙΝΤΕΟ*
Για τις υπηρεσίες του Μίλτον Κάσκο φέρεται να ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με αυτά που γράφει η ιστοσελίδα "lacapital.com".

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, έχει προσελκύσει επίσης το ενδιαφέρον των Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ, κάτι που σημαίνει πως έχουν τον πρώτο λόγο, όπως γράφει το δημοσίευμα, ενώ από εκεί και πέρα, υπάρχουν κι άλλες προτάσεις, αν και πρόθεση της διοίκησης της Νιούελς Ολντ Μπόις, δεν είναι να βιαστεί για να τον παραχωρήσει.

Όσον αφορά στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, το δημοσίευμα αναφέρει: «Η Νιούελς έχει δεχτεί επίσης μερικές προσφορές από το εξωτερικό για τον παίκτη. Υπάρχει μια προσφορά από τη Φλαμένγκο της Βραζιλίας, που δεν ήταν καλή, ενώ εξέφρασε ενδιαφέρον και ο Ολυμπιακός από την Ελλάδα, αν και ένα από τα εμπόδια έχει να κάνει με το γεγονός πως ο παίκτης δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο».

Ο Μίλτον Κάσκο έχει γεννηθεί στις 11 Απριλίου 1988 και παίζει στη θέση του αριστερού μπακ. Από το 2012 ανήκει στη Νιούελς, ενώ πριν αγωνιζόταν στη Χιμνάσια. Συνολικά στην καριέρα του έχει 125 ματς, οκτώ γκολ και εννέα ασίστ.

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ