2014-12-18 00:57:16
Φωτογραφία για ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Ο ΑΝΤΙ-ΑΜΠΙΝΤΑΛ!
Ο Ολυμπιακός προχωράει για τον στόπερ με τους Άλβες, Ελάντερ και Μιρίν να παραμένουν στην λίστα του και ενώ υπάρχει τουλάχιστον μία εισήγηση του ατζέντη του Μίτσελ.

Ο Μίτσελ τόνισε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο πως θέλει έτοιμο στόπερ για τις 28 Δεκεμβρίου -κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι τηρουμένων των αναλογιών και των συνθηκών- και ο Ολυμπιακός κοιτάζει να... επισπεύσει τις διαδικασίες απόκτησης του ενός στόπερ που θα είναι ο αντί-Αμπιντάλ.

Παίκτες όπως οι Άλβες, Ελάντερ και Μιρίν απασχολούν ακόμα τους ερυθρόλευκους που παράλληλα έχουν και τουλάχιστον μία εισήγηση του εκπροσώπου του Μίτσελ από την ισπανική αγορά. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ρίχνουν... ματιές κυρίως στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και σε ομάδες όπως η Χετάφε.

Ως προς τον εξτρέμ, θέση στην οποία επίσης αναζητά παίκτη ο Ολυμπιακός, οι λύσεις των Πέδρο Λεόν και Ρέγιες δεν έχουν φύγει από το... στόχαστρο για των πρωταθλητών Ελλάδας.

Για τον επιθετικό όπως έχουμε ήδη αναφέρει υπάρχει το όνομα του Ρόζενμπεργκ, την ώρα πάντως που ο Μήτρογλου δείχνει να έχει πάρει μπροστά για τα καλά, βάζοντας το ένα γκολ πίσω από το άλλο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ