2014-12-18 10:29:44
Φωτογραφία για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Φήμες για απίστευτα νεύρα και μπινελίκια
Τελικά τι έγινε στο περιβόητο meeting της εκπομπής «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου», που έφερε τον πανικό στον Alpha και προκάλεσε τη φημολογούμενη απόλυση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου; H φράση «ο κακός χαμός» σας λέει κάτι;

Βέβαια, μετά την έντονη φημολογία της απομάκρυνσης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από τον Alpha, που κάνει το γύρο του διαδικτύου, από την Κυριακή το βράδυ (καθώς επίσημη ανακοίνωση δεν έχει βγει ακόμα), είδαν το φως της δημοσιότητας και άλλες ατάκες που είπε στη περίφημη σύσκεψη, για την οποία έχει προκληθεί σάλος, εξαιτίας της συμπεριφοράς της και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του toratora.gr αυτή η συμπεριφορά αποτελεί καθημερινότητα.

Διαβάστε εδώ τα απίστευτα "γαλλικά" που σύμφωνα με το toratora.gr φώναζε η γνωστή παρουσιάστρια κατα εργαζομένων και στελεχών του σταθμού.

Αυτό πλέον ενόχλησε και υψηλόβαθμα στελέχη του καναλιού, αλλά και παράγοντες που έχουν σχέση με τον Alpha και προσωπική σχέση με τον πρόεδρο. Είναι οι ίδιοι που έχουν καλές σχέσεις, όπως έχει αποδειχτεί στο παρελθόν, και με την κυρία Γκολεμά, η οποία ήταν πραγματικά πάρα πολύ καλά ενημερωμένη για την υπόθεση Σπυροπούλου.


Η ίδια ήξερε και όλη την επικοινωνία του κυρίου Κοντομηνά, Σπυροπούλου και στελεχών, για αυτό και έγραψε περί μαρτυρικής νύχτας. Λέγεται μάλιστα ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προσπάθησε να πλησιάσει άτομα του σταθμού που στο παρελθόν την είχαν στηρίξει, αλλά οι προσπάθειές της έπεσαν στο κενό.

Πάντως η Ντέπυ Γκολεμά που ενημέρωσε μέσω του real.gr για την απόφαση του πρόεδρου του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά, να σταματήσει η εκπομπή λόγω της χαμηλής της τηλεθέασης. Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από πολλούς άλλους δημοσιογράφους. Αξίζει να αναφέρουμε πως ήδη υπάρχουν φήμες ότι έχουν γίνει εκ νέου συζητήσεις προκειμένου να συνεχιστεί η εκπομπή και η Κωνσταντίνα να παραμείνει στη θέση της.

Γιάννης Πομώνης
xespao
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ