2014-12-18 11:07:14
Φωτογραφία για «ΑΜΠΙ, ΤΙΜΗ ΜΑΣ»! (ΡΗΟΤΟ)
Ελάχιστη αναγνώριση της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Μπαρσελόνα στον Ερίκ Αμπιντάλ για την προσφορά του στην ομάδα και την ίδια την ζωή!

Σε πιάνει δέος βλέποντας μπροστά σου έναν θρύλο της Μπάρτσα, έναν νικητή της ζωής.

Ο Ερίκ Αμπιντάλ τιμήθηκε από την Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Μπαρτσελόνα και επιβεβαίωσε στην αντιπροσωπεία της Λέσχης πόσο μεγάλος άνθρωπος είναι, πάνω απ’ όλα! Σε ευχαριστούμε «Άμπι», τιμή μας που σε γνωρίσαμε!

Η πλακέτα ήταν γραμμένη στα γαλλικά και εξέφρασε το πώς νιώθουν όλοι οι φίλοι της Μπαρτσελόνα για τον Γάλλο αμυντικό του Ολυμπιακού, ο οποίος άνοιξε την αγκαλιά του.

«Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Μπαρσελόνα ευχαριστεί τον κύριο Ερίκ Αμπιντάλ για την πολύτιμη προσφορά του στην Μπαρτσελόνα και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Η δύναμη της ψυχής του αποτέλεσε παράδειγμα για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο».

Ο «Άμπι» ήταν χαμογελαστός και ιδιαίτερα προσιτός με τον πρόεδρο και ιδρυτή της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Μπαρτσελόνα, Γιάννη Κελλή, τον υιό του Στέφανο, τον Μάρκο Κατριτζιδάκη και τον Αλέξανδρο Λοθάνο, οι τέσσερις τυχεροί δηλαδή που εκπροσώπησαν την Λέσχη σε αυτή την ιδιαίτερη, μοναδική, ιστορική στιγμή.


«Η Μπάρτσα είναι πάντα στην καρδιά μου» είπε, όπως έχει πει επανειλημμένως άλλωστε, ο Ερίκ, ο οποίος έδειξε ενδιαφέρον για τα τατουάζ του Γιάννη που αφορούν την Μπάρτσα, στάθηκε σε αυτό που είναι αφιερωμένο στον αείμνηστο Τίτο Βιλανόβα, ενώ εμφανίστηκε ευχάριστα έκπληκτος με αυτό αφιερωμένο στον ίδιο, αλλά και με την φανέλα που του χάρισε η Λέσχη.

Ο θρύλος της Μπάρτσα φωτογραφήθηκε με το «Μπλαουγκράνα» αυτοκίνητο της Λέσχης, υπέγραψε φανέλα της Λέσχης και την δική του στην Μπάρτσα, επαίνεσε το φιλανθρωπικό της έργο όταν πληροφορήθηκε γι’ αυτό και ευχήθηκε ό,τι καλύτερο για την ομάδα που σημάδεψε την καριέρα και την ζωή του, παραπέμποντας για τα υπόλοιπα στην συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει την Παρασκευή (19/12) στις μια το μεσημέρι, στο «Καραϊσκάκη».

Ερίκ Αμπιντάλ, σε ευχαριστούμε που υπάρχεις, που ζεις, που μάχεσαι, που δίνεις το παράδειγμα σε όλο τον κόσμο, που αγαπάς την Μπάρτσα, ίσως και ακόμα περισσότερο απ’ ότι σε αγαπάει αυτή! Ο κόσμος της, πάντως, δεν θα σε ξεχάσει! ΠΟΤΕ!

Πηγή: blaugrana.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ