2014-12-18 20:52:07
Φωτογραφία για Θρήνος για τον 15χρονο που βρέθηκε νεκρός στην άσφαλτο
Θρήνος επικρατεί στη Σαντορίνη, με την είδηση του θανάτου ενός 15χρονου αγοριού στον «καταραμένο» δρόμο ΑΒΙΣ- Αεροδρομίου. Ένα όχημα τύπου Smart συγκρούστηκε με το δίκυκλο μικρού κυβισμού, στο οποίο επέβαινε ο νεαρός που λόγω της σφοδρής σύγκρουσης έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο.

Δύο συνομήλικοι φίλοι του, που βρίσκονταν λίγη ώρα νωρίτερα μαζί του, ήταν οι πρώτοι που αντιλήφθηκαν το συμβάν, ενώ λίγα λεπτά αργότερα έσπευσαν εκεί ο θείος του παιδιού μαζί με ένα φίλο του. Ειδοποιήθηκε το Κέντρο Υγείας Θήρας που απέστειλε άμεσα ένα ασθενοφόρο στην περιοχή, αλλά ήταν πλέον αργά.

Ο οδηγός του μοιραίου Smart, σύμφωνα με το santonews βρίσκεται στα χέρια των αρχών, που διενεργούν προανάκριση για το συμβάν. Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 15:10 το μεσημέρι της Τρίτης (16-12-2014), στην περιοχή μεταξύ του Ξενοδοχείου «Δάμεια» και της στροφής προς την Ταβέρνα «Γαλήνη», όπου ο δρόμος σχηματίζει ένα S, το οποίο αποτελεί μόνιμο κίνδυνο.

Η οικογένεια του νεαρού παιδιού, μια από τις πλέον αγαπητές και αξιοσέβαστες του νησιού, ζει μια ανείπωτη θλίψη, γι αυτή την τρομερή απώλεια που προξένησε θρήνο σε όλη τη Σαντορίνη.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ