2014-12-19 00:57:44
Φωτογραφία για Η εντυπωσιακή ξανθιά με τη λαϊκή φωνή που επανέρχεται για να τα σαρώσει όλα... [photos+video]
Το όνομα της ακούστηκε πρώτη φορά με τη συμμετοχή της στο Fame Story η εμφάνισή της και το ταλέντο της την βοήθησαν για να εντυπωσιάσει τους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν το πετυχημένο reality και στη πορεία να την ακολουθήσουν και να τη θαυμάσουν σε όλες της,τις εμφανίσεις διαπιστώνοντας πως είναι μια νέα αυθεντική λαϊκή φωνή!

Οι συνεργασίες της πολλές και με μεγάλα ονόματα...

Αμέσως μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι τραγούδησε  δίπλα στο Νίκο Κουρκούλη.

Σιγά σιγά το όνειρό της αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά βγάζοντας τον πρώτο της δίσκο (Ξέρω ποια Είμαι που βγήκε το Μάρτιο 2006) και κάνοντας μια συνεργασία για διάστημα 9 μηνών με το Νίκο Βέρτη...

Το όνειρο συνεχίζεται με τον ερχομό του δεύτερου δίσκου ( Αυτά που Είχα Ονειρευτεί τον Οκτώβριο του 2007) που ήταν φυσικό επακόλουθο αφού πλέον η επιτυχία της είχε χτυπήσει για τα καλά την πόρτα. Χρήστος Μενιδιάτης και Πάνος Κιάμος μεγαλώνουν τη λίστα των επιτυχημένων συνεργασιών της Νάνση Αλεξιάδη.


Μετά από αυτές τις όμορφες στιγμές που τις χάρισαν θαυμαστές και συνάδελφοι για προσωπικούς της λόγους απομακρύνθηκε από τα πολλά φώτα συνεχίζοντας το τραγούδι που τόσο αγαπούσε και συνεχίζει να αγαπά σε εξωτερικό και όχι σε πίστες της Αθήνας!

Ο κόσμος την έψαχνε και νοσταλγούσε τις στιγμές που τους είχε χαρίσει το χαμογελαστό γαλανομάτικο κορίτσι...

Αυτά όμως μέχρι χθες καθώς η Νάνση επέστρεψε και μάλιστα πολύ δυναμικά μέσα από μια συνεργασία με τους Γιώργο Γερολυμάτο και Σπύρο Σπυράκο στα "Σπιτάκια Live" στο Γκάζι.

Η θέληση, η επιμονή της και η πίστη της δε την άφησαν ούτε στιγμή με αποτέλεσμα να βρεθεί στο διάβα της ο επιχειρηματίας Γιώργος Πλέστης. Ο άνθρωπος που με την πείρα του, τις πολλές συνεργασίες με μεγάλους καλλιτέχνες αλλά και το ένστικτο του ξέρει πως η Νάνση ήρθε για να μείνει.

Ένας επιπλέον σημαντικός άνθρωπος που είναι στο πλευρό είναι ο πολύ γνωστός δημιουργός μεγάλων επιτυχιών Ηλίας Φιλίππου. Αδελφικός φίλος του επιχειρηματία αλλά και η εγγύηση για την απογείωση της Νάνση λίγα χρόνια μετά από τη τελευταία τους συνεργασία.

Αξίζει να σημειωθεί πως από αυτά τα λίγα λόγια...για αρχή...που μας είπε η Νάνση ένα πράγμα συγκρατούμε...Πως είναι ένα παιδί που αξίζει να έχει δίπλα της όλα τα καλά και γι'αυτό ο θεός την αποζημιώνει με τη παρουσία αυτών των δύο αντρών!

Ήρθες λοιπόν για να μείνεις...
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ