2014-12-19 09:48:14
Φωτογραφία για Ψήφισαν τα γίδια και οι ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ στην Μολδαβία
Μια γεύση "ΤΟΥ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ" στην Ελλάδα, πήραμε στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές της Μολδαβίας. Ο Γερμανικός τύπος ομιλεί πλέον ανοικτά για μια "άγρια" παραποίηση του εκλογικού αποτελέσματος εκ μέρους της Γερμανικής κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής επιτροπής. Τα τρία ιδρύματα των Γερμανικών κομμάτων, Konrad Adenauer Stiftung (CDU), Friedrich Ebert Stiftung (SPD) και Friedrich Naumann Stiftung (FDP) έριξαν πολύ χρήμα για να χρηματοδοτήσουν αφενός τον προεκλογικό αγώνα των τριών κομμάτων της συγκυβέρνησης των ολιγαρχών Flat Vlad και Vladimir Plahotnius και αφετέρου τις ατασθαλίες και τις παράνομες πράξεις που οδήγησαν στην ολική παραποίηση του εκλογικού αποτελέσματος..

O διευθύνων σύμβουλος της Adenauer Stiftung,Hans Peter Pöttering, χαρακτηρίζεται από τον γερμανικό τύπο ως ο άνθρωπος κλειδί στον οποίον οφείλεται η εξαφάνιση των δεκάδων χιλιάδων ψηφοδελτίων μέσα από τις κάλπες, που όλως τυχαίως ανήκαν στα δύο αντιγερμανικά και αντί-Ε.Ε κόμματα της μολδαβικής αντιπολίτευσης. Οι ίδιοι οι Μολδαβοί ολιγάρχες παραδέχθηκαν τις ατασθαλίες που έγιναν κατ' εντολή της καγκελαρίου Μέρκελ και του προέδρου της Ευρωπαϊκής Κομισσιόν, του "φιλέλληνα" Γιούνκερ.


Ενώ το Βερολίνο και οι Βρυξέλλες μιλούν στις επίσημες ανακοινώσεις τους για ...."έντιμες και δημοκρατικές εκλογές στην Μολδαβία", ο κύριος Hans Peter Pöttering αναχώρησε από το Chisinau/Μολδαβία με προορισμό την Αθήνα, μάλλον για να αναλάβει τώρα, με τη γνωστή "σπουδή" και "εντιμότητα" που τον διακρίνει, την διαμόρφωση και των επόμενων Ελληνικών εκλογικών αποτελεσμάτων!

Υ.Γ. Ευχαριστούμε θερμά τους δημοσιογράφους της Frankfurter Allgemeine Zeitung και του german-foreign-police για τα στοιχεία που έθεσαν στην διάθεσή μας.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ