2014-12-19 10:19:06
Φωτογραφία για 13χρονος και 14χρονος κλέφτες του λαχειοπώλη στο Αγρίνιο
Βρέθηκαν τελικά από την Αστυνομία οι δράστες της κλοπής που έγινε πριν από λίγες μέρες στο κέντρο του Αγρινίου σε βάρος λαχειοπώλη. Πρόκειται για δυο ρομά 15 και 14 ετών που μετά την κλοπή έξυσαν όλα τα λαχεία «Σκρατς» που είχαν μαζί τους  και τα εξαργύρωσαν , ενώ στη συνέχεια επεχείρησαν να πουλήσουν και λαϊκά λαχεία που είχαν κερδίσει.

Αυτό ήταν και το λάθος τους. Οι δράστες έπεισαν έναν 16χρονο να πάει σε πλανόδιο λαχειοπώλη και να του παραδώσει κερδισμένο λαχείο ώστε να πάρει τα χρήματα. Ο λαχειοπώλης όμως γνώριζε το πάθημα του συναδέλφου του και ανακάλυψε πως οι αριθμοί του κερδισμένου λαχείου που του παρουσίασε ο 16χρονος  προέρχονταν από κλεμμένο λαχείο. Έτσι ειδοποίησε την Αστυνομία που μέσω του 16χρονου έφτασε και στους δράστες της κλοπής.

Σε βάρος των δυο ανήλικων ρομά που δεν συνελήφθησαν λογω παρέλευσης του αυτοφώρου σχηματίζεται δικογραφία για κλοπή και αποδοχή κλοπιμαίων ενώ και για τον 16χρονο που τους βοήθησε ασκείται δίωξη για διάθεση προϊόντων κλοπής. Δικογραφία όμως σχηματίζεται και σε βαρoς των γονιών των ανηλίκων για την παραμέληση τους.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ