2014-12-19 12:21:51
Φωτογραφία για ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ
«Θα περάσουμε δύσκολες στιγμές αλλά με το κεφάλι ψηλά» είπε ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντησή του με τη Ρένα Δούρου στην περιφέρεια Αττικής, δηλώνοντας βέβαιος ότι «θα τα καταφέρουμε. Εμείς τις δεσμεύσεις μας θα τις κάνουμε πράξη». «Θέλω να είμαι αισιόδοξος πως η νέα χρονιά θα φέρει δημοκρατία, λαϊκή κυριαρχια και αξιοπρέπεια», είπε ο κ. Τσίπρας και εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά βέβαιος ότι η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές και ο ΣΥΡΙΖΑ θα τις κερδίσει, λέγοντας πως «δεν θα έχουμε μόνο αλλαγή διακυβέρνησης αλλά θα τελειώσει το καθεστώς φαυλότητας, τις διαφθοράς και διαπλοκής».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για την πρωτοβουλία της περιφέρειας Αττικής να βρει πόρους για να πληρωθούν λογαριασμοί και να γίνει επανασύνδεση του ρεύματος σε 10.000 νοικοκυριά με περισσότερα από τέσσερα μέλη. Όπως είπε, αποδεικνύεται ότι υπάρχει οι δυνατότητα να αντιμετωπιστούν οι πληγές στην κοινωνία, αρκεί να υπάρχει θέληση για ρήξη με τα συμφέροντα και η ευφυΐα να κατανεμηθούν σωστά οι λιγοστοί, έστω, πόροι.

«Θέλω να επαναλάβω τη δέσμευση της νέας διακυβέρνησης του τόπου για την αντιμετώπιση των πληγών του μνημονίου και αυτό αδιαπραγμάτευτο. Έγνοια μας είναι ο πολίτης ο ανύμπορος που έχει πληγωθεί τέσσερα χρόνια τώρα και έχει γονατίσει. Αυτού τα συμφέροντα θα εξυπηρετήσουμε και όχι της διαπλοκής, των μεγάλων οικονομικών παραγόντων που οδήγησαν τη χώρα στην κρίση και συνεχίζουν να τη λεηλατούν», είπε.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ