2014-12-19 18:43:15
Φωτογραφία για Αυτόν τον στόπερ θα πάρει ο Ολυμπιακός
Άλβες; Μια πρόταση μάνατζερ, εδώ και ένα μήνα, και τίποτα περισσότερο...η συγκεκριμένη περίπτωση. Πλέον ακόμα κι αυτό το φαξ αποφάσισαν να το πετάξουν στο καλάθι των αχρήστων στο μεγάλο λιμάνι. Συνεπώς… Πάμε γι’ άλλα.

Πώς θα ‘ναι αυτά τα άλλα; Κατ’ αρχήν να διευκρινίσουμε πως στον Ολυμπιακό δεν έχουν διάθεση να… παρασυρθούν εξαιτίας και της κακοδαιμονίας που έχει χτυπήσει τελευταία την ομάδα με Μποτία και Αυλωνίτη. Ήθελαν και εξακολουθούν να θέλουν έναν κεντρικό αμυντικό που θα πλαισιώσει είτε τον Σιόβα, είτε τον Μποτία όταν με το καλό επιστρέψει. Και φυσικά θα υπάρχει και ο Αυλωνίτης για παν ενδεχόμενο.

Ποιόν στόπερ θέλει ο Ολυμπιακός; Ακόμα, αυτό, δεν μπορεί ν’ απαντηθεί με όνομα και επώνυμο γιατί, μάλλον, δεν έχουν καταλήξει στο μεγάλο λιμάνι. Αυτό που μπορεί να ειπωθεί είναι πως ο στόπερ που θ’ αποκτηθεί δεν θα είναι αρκετά νέος στην ηλικία (ενδεχομένως αυτό να σημαίνει πως δεν θα πάνε τώρα ούτε στη λύση του Ελάντερ) αλλά ούτε και αρκετά πάνω από τα 30. Κατά συνέπεια λογικά δεν θ’ ασχοληθεί η ομάδα και με τις περιπτώσεις Λουγκάνο, Σκιλασί ή Μπουρντίσο που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Όπως έλεγαν σήμερα αρμόδια χείλη, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για κεντρικό αμυντικό που θα είναι μεταξύ 27-28 ετών έως 30-31 το πολύ. Θα είναι δηλαδή όσο πρέπει έτοιμος και έμπειρος για να μπει και να βοηθήσει στην ομάδα. Περισσότερα, για όνομα και… διεύθυνση, όταν θα είμαστε έτοιμοι κι εμείς.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ