2014-12-20 05:55:07
Φωτογραφία για Ο ύπουλος εκβιασμός του Κάνον στη Μαράια
Μετά τον διαβόητο χωρισμό τους το περασμένο καλοκαίρι ο 33χρονος παρουσιαστής δείχνει αποφασισμένος να ξανακερδίσει την 44χρονη ντίβα με αφορμή την επανένωση της οικογένειας λόγω Χριστουγέννων.

Ως γνωστόν, ο Νικ Κάνον (Nick Cannon) και η Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey) έγιναν μαλλιά κουβάρια τον περασμένο Αύγουστο μετά από έξι χρόνια γάμου με αφορμή την προσβλητική συμπεριφορά εκείνου απέναντι της, όταν δεν δίστασε να υπερηφανευτεί δημοσίως για τις σχέσεις του με διάσημες γυναίκες του Χόλιγουντ κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξης, ενώ αργότερα κοκορευόταν επίσης δημοσίως ότι εκείνος ήταν που τη χώρισε.

Έκτοτε το οι δυο τους βρίσκονται σε διάσταση, εκείνη με τα δίδυμα παιδιά τους, Μορόκαν την Μονρόε ηλικίας τριών ετών κι εκείνος μόνος του, τουλάχιστον τυπικά, καθώς πρόσφατες φήμες τον ήθελαν να φλερτάρει άγρια με την Άμπερ Ρόουζ (Amber Rose) -στο πλαίσιο της συνεργασίας τους- οι οποίες έκαναν ακόμη πιο έξαλλη την Κάρεϊ που ήδη τον κατηγορούσε ότι ξενοκοίταγε από την εποχή που έδειχναν αγαπημένοι μεταξύ τους.


Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από το πρακτορείο Cover Media, ο Κάνον που αρνείται τα πάντα, είναι αποφασισμένος να ξανακερδίσει τη Μαράια και μάλιστα έχει επιστρατεύσει και τα παιδιά τους γι' αυτό τον σκοπό.

Πιο συγκεκριμένα, ο 33χρονος παραγωγός σχεδιάζει να κάνει καντάδα στην πρώην γυναίκα του ανήμερα τα Χριστούγεννα που η οικογένεια συγκεντρωθεί ξανά για το πατροπαράδοτο γεύμα, βάζοντας τα δίδυμα να τραγουδήσουν ηχογραφημένα μια παραλλαγή του χιτ της, All I Want For Christmas Is You (σ.μ. "Το μόνο που θέλω για τα Χριστούγεννα είσαι εσύ").

Η Κάρεϊ στην εμφάνιση της σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στη Νέα Υόρκη στις 15 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πηγές του βρετανικού περιοδικού Heat, o Κάνον δεν είναι διατεθειμένος να παραιτηθεί από τη Μαράια (και τα $ 515 εκατομμύρια της περιουσίας της -συμπληρώνουμε εμείς) "καθώς την αγαπάει ακόμη παρά την ιδιότροπη συμπεριφορά της, ενώ τον τσακίζει το γεγονός ότι εκείνη δεν είναι καθόλου συνεργάσιμη απ' όταν χώρισαν. Έτσι αποφάσισε να βάλει στην άκρη ένα σημαντικό ποσό για να της κάνει ένα πολύ ξεχωριστό δώρο -κάτι σε σχέση με διαμάντια- και έχει γράψει για εκείνη ένα ρομαντικό τραγούδι που σκοπεύει να της τραγουδήσει δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο".

Μ' αυτόν τον τρόπο ο Νικ ελπίζει να διαγράψει την απαράδεκτη συμπεριφορά του. Ο ίδιος είχε επιβεβαιώσει ότι σκοπεύουν να περάσουν τις Γιορτές οικογενειακά: "Πρέπει να το παλέψω. Θέλω να περάσουμε υπέροχα μαζί τα Χριστούγεννα, κάπου που να έχει κρύο και χιόνια, όπως το Άσπεν" δήλωσε στο περιοδικό In Touch.

"Μιλάμε και ανταλλάσσουμε μηνύματα καθημερινά. Τα παιδιά μου είναι η πρώτη μου προτεραιότητα κι ό,τι κάνω είναι γι' αυτά. Θέλω να είμαι όσο καλύτερος πατέρας μπορώ".

Ήδη, το πρώην ζευγάρι είχε καταφέρει να ξαναβρεθεί οικογενειακά σε πολιτισμένο κλίμα την Ημέρα των Ευχαριστιών, όταν πιθανόν μπήκαν ιδέες στον άτακτο Κάνον πως θα μπορούσε να τα ξαναβρούνε με τη Μαράια. Μένει να δούμε τώρα, αν εκείνη θα λυγίσει στο φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα των ημερών ή θα κρατήσει τη θέση της...
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ