2014-12-20 08:19:06
Φωτογραφία για Συγκινητική ιστορία: Άστεγος έδωσε σε φοιτήτρια τις τρεις τελευταίες του λίρες για να γυρίσει σπίτι της
Μαθήματα ανθρωπιάς παρέδωσε ένας άστεγος που ζει στους δρόμους του Preston της Μεγάλης Βρετανίας. Μπορεί να παρακαλάει τους πεζούς για λίγα χρήματα, προκειμένου να μπορέσει να ζήσει, ωστόσο ο ίδιος απέδειξε ότι πάνω από όλα είναι ο συνάνθρωπος.

Όλα ξεκίνησαν στις 4 Δεκεμβρίου, όταν μια νεαρή φοιτήτρια, μετά τη διασκέδασή της, διαπίστωσε ότι την είχαν κλέψει. Δε μπορούσε να επιστρέψει σπίτι της, μέχρι που βρέθηκε μπροστά της ο Robbie. Της έδωσε τις 3 μοναδικές λίρες που είχε μαζέψει προκειμένου να πληρώσει το ταξί.

Εκείνη αρνήθηκε να τα πάρει αλλά θέλησε με τον τρόπο της να τον ευχαριστήσει για την κίνησή του.

«Ξαφνικά κατάλαβα ότι δεν είχα χρήματα και τότε με προσέγγισε ένας άστεγος και μου έδωσε τα μοναδικά χρήματα που είχε. Επέμεινε να τα πάρω για να πάρω ταξί και να επιστρέψω με ασφάλεια στο σπίτι μου» δηλώνει στην Telegraph.

Έτσι, μέσω των social media, ξεκίνησε την εκστρατεία «Help Robbie» και για 24 ώρες αποφάσισε να ζήσει κι εκείνη ως άστεγη, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για να τον βοηθήσει.


Μέχρι σήμερα, η φοιτήτρια έχει ήδη καταφέρει να συγκεντρώσει 21.000 λίρες για τον Robbie.

«Ελπίζω η εκστρατεία μου να βοηθήσει τους ανθρώπους να σκεφτούν λίγο περισσότερο αυτούς που βρίσκονται δίπλα μας. Τα Χριστούγεννα είναι μια καλή ευκαιρία για να σκεφτούμε τους άλλους ανθρώπους. Εάν οι άνθρωποι δουν αυτό που κάνουν, τότε ίσως σταματήσουν για να μιλήσουν σε έναν άστεγο και να ακούσουν την ιστορία του», είναι το μήνυμά της.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ