2014-12-20 08:30:16
Φωτογραφία για ΠΕΑΛΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Παιδική γιορτή στο Χατζηκυριάκειο ίδρυμα
ΠΕΑΛΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Παιδική γιορτή στο Χατζηκυριάκειο ίδρυμα: Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από τα παιδικά χαμόγελα κι αν προκαλέσαμε σήμερα εμείς πολλά από αυτά, τότε νιώθουμε πραγματικά σημαντικοί ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Αριθμ. Πρωτ.:156/2014

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 19 Δεκεμβρίου 2014 η χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Χατζηκυριάκειο ίδρυμα παιδικής προστασίας,  η ΠΕΑΛΣ από κοινού με το ίδρυμα.

Στη γιορτή παραβρέθηκε ο πρόεδρος και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του ιδρύματος και η διοίκηση αυτού, ενώ από την πλευρά  του Λιμενικού Σώματος τίμησε με την παρουσία του ο αρχηγός του,  Αντιναύαρχος Λ.Σ Αθανάσιος Αθανασόπουλος. 

Τα 90 παιδιά που φιλοξενούνται εκεί διασκέδασαν και ψυχαγωγήθηκαν με παράσταση Καραγκιόζη, ταχυδακτυλουργικά κόλπα, παιχνίδια από κλόουν ενώ στο τέλος ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά. 


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος απ' την πλευρά του θέλει να ευχαριστήσει όλα τα μέλη της που συμπαραστάθηκαν στην πρωτοβουλία αυτή ενώ θα ήταν παράλειψη να μην μεταβιβάσει τις ευχές του διοικητικού συμβουλίου του ιδρύματος, της διοίκησης αυτού αλλά και όλων των παιδιών προς όλους εμάς. 

Οι παρευρισκόμενοι συνάδελφοι στην εκδήλωση εισέπραξαν αγάπη και θέρμη από τα παιδιά τα οποία και μεταβιβάζουμε σε όλα τα μέλη μας μαζί με τις ευχές μας για καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                          Ο Γενικός Γραμματέας

Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ           Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Ακολουθεί Φωτογραφικό Υλικό
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ