2014-12-20 11:40:06
Φωτογραφία για ΒΑΤΟΣ Ο ΟΜΙΛΟΣ... ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ
Τους αντιπάλους που θα αντιμετωπίσει στο Top 16 της Ευρωλίγκας έμαθε ο Ολυμπιακός, με την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.

Οι ερυθρόλευκοι τοποθετήθηκαν στο ΣΤ’ Όμιλο της δεύτερης φάσης της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης και θα κληθούν, τώρα, να παίξουν με τη ρωσική ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τις τουρκικές Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και Εφές Αναντόλου, την ιταλική Αρμάνι Μιλάνο, τις ισπανικές Λαμποράλ Κούτσα και Ουνικάχα Μάλαγα και τη ρωσική Νίζνι Νόβγκοροντ.

Στον Ολυμπιακό θεωρούν βατό το γκρουπ και, μάλιστα, αισιοδοξούν πως εφόσον παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους μπορούν να κατακτήσουν ακόμα και μία από τις πρώτες δύο θέσεις, ώστε να πάνε με πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, έχοντας έτσι το… πάνω χέρι για πρόκριση στο Final Four της Μαδρίτης.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του, που προς το παρόν απολαμβάνουν διήμερο ρεπό (19-20/12), θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στο Top 16 από το «Μάρτιν Καρπένα» απέναντι στη Μάλαγα (02/01).

Η δεύτερη φάση της Ευρωλίγκας θα ολοκληρωθεί στις 10 Απριλίου και στα πλέι οφ θα περάσουν οι πρώτες τέσσερις ομάδες από τους δύο ομίλους, των οκτώ, που δημιουργήθηκαν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ