2014-12-20 14:53:03
Φωτογραφία για ΧΡ. ΓΙΑΤΑΓΑΝΑ: Ο «ΜΕΣΑΖΩΝ» ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝ.ΕΛ.
Για στημένη υπόθεση έκανε λόγο η ανεξάρτητη βουλευτής και προερχόμενη από τους ΑΝ.ΕΛ., Χρυσούλα Γιαταγάνα, αναφερόμενη στις καταγγελίες περί απόπειρας χρηματισμού του Π. Χαϊκάλη. Όπως δήλωσε η Χρ. Γιαταγάνα σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες το Σάββατο, ο «μεσάζων» Γιώργος Αποστολόπουλος είναι ακόμη συνεργάτης του Πάνου Καμμένου. 

Για να στηρίξει τον ισχυρισμό της, η κ. Γιαταγάνα είπε πως τον Οκτώβριο ο Γ. Αποστολόπουλος της ζήτησε να επιστρέψει στους ΑΝ.ΕΛ. Πρόσθεσε, δε, πως δεν είχε ποτέ σε εκτίμηση τον κ. Αποστολόπουλο. «Τι σοβαρός; Έχω δικάσει πολλούς απατεώνες και δεν τον εκτιμούσα», είπε σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων

Στον εισαγγελέα Εφετών ο μεσάζων της υπόθεσης χρηματισμού Χαϊκάλη

Εν τω μεταξύ, ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου βρίσκεται το μεσημέρι του Σαββάτου ο Γιώργος Αποστολόπουλος, τον οποίο ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης κατήγγειλε ότι αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει.


Εντός του Σαββατοκύριακου αναμένεται ο εισαγγελέας να καλέσει σε συμπληρωματική κατάθεση τον Παύλο Χαϊκάλη, ενώ δεν αποκλείεται να κληθεί και ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος, κατά δήλωση του κ. Χαϊκάλη, παρέλαβε το παράνομο οπτικοακουστικό υλικό από τις συναντήσεις του βουλευτή με τον καταγγελλόμενο και το επεξεργάστηκε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι εισαγγελικές αρχές, ανάλογα με τις καταθέσεις που θα λάβουν, θα εξετάσουν κατ' αντιπαράσταση τους Χαϊκάλη-Αποστολόπουλο και Χαϊκάλη-Λαζόπουλο.

Έρευνα για τη δημοσιοποίηση του βίντεο

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελείας Εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος με αφορμή τη δημοσιοποίηση του υλικού του βουλευτή Παύλου Χαϊκάλη. 

Ο εισαγγελέας ανέθεσε την έρευνα στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, με την εντολή να εντοπίσει ποιοι ανήρτησαν παρανόμως στο διαδίκτυο το επίμαχο υλικό.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ