2014-12-20 18:26:45
Φωτογραφία για ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Η ΧΡ. ΓΙΑΤΑΓΑΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ
Διαψεύδει η ανεξάρτητη βουλευτής Χρυσούλα Γιαταγάνα τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία είπε σε δημοσιογράφους ότι ο Γ. Αποστολόπουλος είναι συνεργάτης του Π. Καμμένου.

Η Χρ. Γιαταγάνα προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση τονίζοντας: 

«Με αφορμή δημοσιεύματα ύστερα από συνομιλία που είχα με δημοσιογράφους στη Βουλή, οφείλω να ξεκαθαρίσω τα εξής: Δεν είπα ποτέ, και δεν πιστεύω, ότι οι καταγγελίες Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού του είναι στημένες. Αντίθετα θεωρώ, και το υπογράμμισα στους δημοσιογράφους, ότι η υπόθεση αυτή είναι σοβαρή και πρέπει να ελεγχθεί άμεσα και εξονυχιστικά από την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη. Δεν γνωρίζω, και δεν υπαινίχθηκα, αν ο Γ. Αποστολόπουλος είναι και σήμερα συνεργάτης του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένου».

Νωρίτερα, η Χρ. Γιαταγάνα φέρεται να είπε σε δημοσιογράφους στη Βουλή: «Ποιος σας είπε ότι τα έσπασε με τον Π. Καμμένο; Ακόμη εκεί είναι. Τον Οκτώβριο με πήρε τηλέφωνο και μου είπε να επιστρέψω στους Ανεξάρτητους Έλληνες και του απάντησα «άντε φύγε από εδώ». Επίσης, η βουλευτής αμφισβήτησε την καταγγελία Χαϊκάλη. «Τι να σας πω; Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια», ανέφερε, αλλά και τον Γ. Αποστολόπουλο για τον οποίο είπε: «Τι σοβαρός; Έχω δικάσει πολλούς απατεώνες και δεν τον εκτιμούσα».

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ