2014-12-21 09:29:15
Φωτογραφία για Πάτρα: Τους έδειραν, τους λήστεψαν και τους πέταξαν στο ποτάμι!
Μία ανατριχιαστική ιστορία απόπειρας ανθρωποκτονίας κρύβει πίσω της η υπόθεση επίθεσης και ληστείας που είδε την Τετάρτη το «φως» της δημοσιότητας με θύματα δύο αλλοδαπούς και δράστες τρεις Έλληνες. Ο «Κ» αποκαλύπτει σήμερα ότι δεν πρόκειται για μία συνηθισμένη ληστεία αλλά για ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών με ξυλοδαρμό απίστευτης αγριότητας που έφθασε στο σημείο ώστε οι δράστες να... πετάξουν τα θύματά τους στο ποτάμι του Γλαύκου, επειδή νόμισαν πως ήταν ήδη νεκροί! Όμως οι δύο αλλοδαποί ήταν ακόμα ζωντανοί. Παρά το ξύλο που είχαν δεχθεί αλλά και την πτώση στην κοίτη του ποταμού από αρκετό ύψος. Κυριολεκτικά σώθηκαν από θαύμα και δεν σκοτώθηκαν.

Ο ένας εκ των δύο βρήκε αμέσως τις αισθήσεις του, μετά την πτώση του, αλλά όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, εξακολουθούσε να παριστάνει τον νεκρό μέχρι να αποχωρήσουν οι δράστες από το σημείο! Σύρθηκε και κρύφτηκε δίπλα σε ένα θάμνο, όπου ήταν τυχαία κοντά του, για να μην διαπιστώσουν ότι αναπνέει ακόμα
. Και όταν έφυγαν, πλησίασε τον δεύτερο αλλοδαπό ο οποίος επίσης συνήλθε και στη συνέχεια σκαρφάλωσαν μέχρι το δρόμο και ειδοποίησαν τον πρώτο που συνάντησαν μπροστά τους προκειμένου να ειδοποιηθεί η αστυνομία.Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Πατρών κατάφεραν να ταυτοποιήσουν αμέσως τους δράστες σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε η δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα. Συνελήφθησαν οι δύο νεαροί ενώ αναζητήθηκε ο 61χρονος στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Το ιστορικό του άγριου επεισοδίου

Όλα άρχισαν τα ξημερώματα της ίδιας μέρας, σε ένα μπαράκι στο οποίο έπιναν και διασκέδαζαν τόσο τα θύματα, ένας 39χρονος Τσέχος και ένας 23χρονος Μολδαβός ενώ στο ίδιο μαγαζί βρισκόταν και 61χρονος Έλληνας, γνωστός στο χώρο της νύχτας.Φαίνεται ότι κάποια στιγμή μεταξύ τους προκλήθηκε επεισόδιο και άρχισαν να ανταλλάσσουν κουβέντες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 61χρονος τηλεφώνησε σε δύο φίλους του, 25 και 22 ετών αντίστοιχα, προφανώς για να καταφθάσουν στο σημείο, ως... «ενισχύσεις», και να επιτεθούν για λογαριασμό του στους αλλοδαπούς.Και πράγματι, σύμφωνα και με τη δικογραφία που έχει ήδη σχηματιστεί, οι δύο νέοι κατ' εντολήν του 61χρονου επιτέθηκαν στον Τσέχο και τον Μολδαβό χτυπώντας τους αλύπητα σε όλο το σώμα και προκαλώντας τους ασύλληπτα τραύματα!Παράλληλα, άρπαξαν από τις τσέπες τους και το χρηματικό ποσό των 280 ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα και τα πορτοφόλια τους.

Πηγή: Κόσμος
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ