2014-12-21 12:39:03
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΡ-16 Ο... ΤΖΑΚΣΟΝ
Η Μπαρτσελόνα τελείωσε την κανονική περίοδο με στιλ (9-1 ρεκόρ), αλλά φαίνεται πως τόσο ο Τσάβι Πασκουάλ, όσο και οι άνθρωποι των"μπλαουγκράνα" θέλουν να είναι σίγουροι για την ποιότητα και το βάθος του ρόστερ, επιθυμούν να είναι έτοιμοι για όλα, ανεξάρτητα με το αν στην ομάδα θα συνεχίζουν να προκύπτουν ζητήματα τραυματισμών.

Ο 25χρονος Γάλλος Έντουιν Τζάκσον υπέγραψε στην ομάδα και η ολοκλήρωση της συμφωνίας ανακοινώθηκε πρώτα από τον επίσημο λογαριασμό της Γαλλικής λίγκας στο twitter.

Η Μπαρτσελόνα συμφώνησε για να πάρει τα δικαιώματά του με την Βιλερμπάν και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα θα πληρώσει στην ομάδα του Τόνι Πάρκερ 300 χιλιάδες ευρώ. Λίγα λεπτά αργότερα την μεταγραφή ανακοίνωσε επίσημα και η Ισπανική ομάδα, με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος στη Γαλλία (18,8 πόντους ανά ματς) να υπογράφει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Ναβάρο επέστρεψε, ο Μπραντ Όλσεν και ο Άλεξ Αμπρίνες αναμένεται να γυρίσουν στην αγωνιστική δράση μέσα στις πρώτες αγωνιστικές του ΤΟΡ16 και ο Τζάκσον έρχεται για να προστεθεί σε ένα ήδη εξαιρετικά ταλαντούχο ρόστερ.

Ο νέος παίκτης της Μπαρτσελόνα έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις, σχολιάζοντας: “Είναι δύσκολο για μένα που αφήνω την Ασβέλ. Έχω περάσει μεγάλες στιγμές με την ομάδα. Είμαι, όμως, χαρούμενος συνάμα, γιατί είναι μεγάλη πρόκληση να παίξεις σε ένα κλαμπ του βεληνεκούς της Μπαρτσελόνα”.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η ελληνική Βαϊμάρη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η ελληνική Βαϊμάρη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ