2014-12-21 18:24:04
Φωτογραφία για Αντεπίθεση με Καϊλή για το ΠΑΣΟΚ Τρικάλων
Σε μια προσπάθεια να αποκαταστήσει τους δεσμούς του με την κοινωνία το η Ν.Ε. Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ διοργάνωσε πολιτική εκδήλωση με... ομιλήτρια την Ευρωβουλευτίνα Εύα Καϊλή Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Καλαμπάκα, σε κατάμεστη αίθουσα ξενοδοχείου, δείγμα ίσως ότι το ΠΑΣΟΚ κρατά ακόμη δυνάμεις στην περιοχή. Ο Θωμάς Χαχάμης, γραμματέας της Νομαρχιακής Τρικάλων και ο γραμματέας της Τοπικής ΚαλαμπάκαςΘανάσης Καρνέζης προλόγισαν την Εύα Καϊλή, η οποία στην ομιλία της τόνισε ότι «ο κόσμος θα επιστρέψει σε εμάς, θα απογοητευθεί από το ΣΥΡΙΖΑ κι εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τους δεχθούμε για να διαμορφώσουμε ξανά μια παράταξη νίκης που θα δίνει προοπτική στην Ελλάδα και στους Έλληνες».

Δήλωσε βεβαία ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπογράψει όλες τις νέες συμβάσεις αν έρθει στη Κυβέρνηση, απλά αντί για Μνημόνια θα τις μετονομάσει σε «Προγράμματα Οικονομικής Ενίσχυσης» ή κάπως έτσι». Έκανε λόγο για «πρωτοφανή και προκλητική αλαζονεία της Αριστεράς στη χώρα μας η οποία επιδιώκει επιστροφή στις πελατειακές σχέσεις», αναφέρθηκε σε σημαντικές μεταρρυθμίσεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια και υπογράμμισε την ανάγκη να «δοθεί χώρος στους νέους ανθρώπους, να βγουν μπροστά και να προσφέρουν στην πολιτική».

Εκτός της Εύας Καϊλή κεντρική εισήγηση έκανε το μέλος της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ, Σωτήρης Ζαρμπαλάς, ενώ όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr ακολούθησαν τοποθετήσεις στελεχών του κόμματος.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ