2014-12-21 20:00:00
Φωτογραφία για Άση Μπήλιου: Η γνωριμία με τον σύντροφό της & η αναπάντεχη πρόταση γάμου
Η Άση Μπήλιου μίλησε στο περιοδικό HELLO! για το ενδεχόμενο ενός γάμου με τον σύντροφό της, μετά από 22 χρόνια κοινής πορείας, αλλά και την ιδιαίτερη σχέση που έχει με την Ελένη Μενεγάκη.

Πώς ένιωσες όταν για πρώτη φορά, πριν από 5–6 χρόνια, δημοσιοποιήθηκε η ιστορία της υιοθεσίας σου;

Εγώ το γνώριζα από τα 16 μου, μου είχε μιλήσει η μητέρα μου. Έπαθα σοκ τότε, και, ξέρεις, παρόλο που έμοιαζα πολύ με τη θετή μου μητέρα –είχαμε ίδια μάτια, ίδια μαλλιά– πάντα της έκανα ερωτήσεις όπως «Πού είναι οι φωτογραφίες όταν ήσουν έγκυος;». Όταν βγήκε η ιστορία στην τηλεόραση, στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Δεν έξαψα ποτέ να βρω τους βιολογικούς μου γονείς. Για μένα γονείς ήταν οι άνθρωποι που με μεγάλωσαν και κανείς άλλος. Μπορεί να μην ήμουν στην κοιλιά της για εννέα μήνες, αλλά έδωσε τη ζωή της για μένα.

Άση, με τα αγόρια πώς ήσουν;

Είχα πάντα αγόρια φίλους. Αλλά δε θα έλεγα πως έκανα πολλές και συγκλονιστικές σχέσεις στη ζωή μου, γεμάτες πάθος
. Οι σχέσεις μου μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού... Ήμουν και παραμένω το κορίτσι–φίλη κι όχι το κορίτσι–ερωμένη. Ίσως ο τρόπος σκέψης μου να ήταν πιο κοντά σ’ εκείνον των αντρών, αλλά και τα ενδιαφέροντά μου, όπως η μουσική. Στο λύκειο, η παρέα μου ήταν 15 αγόρια κι εγώ. Έτσι, έμαθα να είμαι πιο πολύ φίλη των αγοριών. Αλλά δεν είμαι ο άνθρωπος που ερωτεύεται κάθε τρεις και λίγο.

Με τον Δημήτρη, το σύντροφό σου, είστε μαζί 22 χρόνια. Δε σκέφτηκες ποτέ να κάνετε ένα γάμο;

Όχι. Φαντάσου πως ο Δημήτρης μου έκανε πρόταση γάμου από την πρώτη μέρα. Είναι Ταύρος και οι Ταύροι θέλουν να νιώθουν ασφαλείς.

Πώς γνωριστήκατε;

Με άκουγε στον «Κλικ Fm». Εγώ έκανα εκπομπή βράδυ, 12–2. Ήταν ακροατής μου και μ’ έπαιρνε συχνά τηλέφωνο, μιλούσαμε για μουσική. Σχεδόν είχε ερωτευθεί ο ένας τον άλλο από το τηλέφωνο. Κάποια στιγμή, μετά από ένα χρόνο περίπου, βγήκαμε για να γνωριστούμε από κοντά και μου έκανε πρόταση γάμου από το πρώτο ραντεβού. Δεν επανήλθε ποτέ στο θέμα, γιατί κατάλαβε ότι δε μ’ ενδιαφέρει. Από την άλλη, ούτε εκείνος καιγόταν, τελικά, για γάμο. Θα παντρευόμουν μόνο στην περίπτωση που θα έκανα παιδί.

Φέτος, που είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για την Ελένη Μενεγάκη, σου ζήτησε αστρολογικές συμβουλές;

Όταν σ’ εμπιστεύεται ένας άνθρωπος και εκτιμά το αντικείμενο της δουλειάς σου, σίγουρα θα συζητήσεις κάποια πράγματα. Αλλά, το να βγω και να μιλήσω γι’ αυτά, δεν είναι ωραίο και δε θα το έκανα για κανέναν, όχι μόνο για την Ελένη.

Άρα, και το θέμα της εγκυμοσύνης, αν το είχατε συζητήσει, δε θα το έλεγες.

Εννοείται πως όχι! Όταν ένας άνθρωπος σε συμβουλεύεται, είναι σαν το ιατρικό απόρρητο.

Πηγή: Yupiii
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ