2014-12-22 14:47:07
Φωτογραφία για ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Σ.Φ.Π Η UNESCO
Για την τεράστια προσφορά του στον Ελληνικό αθλητισμό στη νεολαία και τον πολιτισμό, τιμήθηκε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. από την UNESCO, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (21/12) στο ξενοδοχείο Hilton. Η εκδήλωση, που ξεκίνησε στις 10:00 το πρωί στην μεγάλη αίθουσα Τερψιχόρη του ξενοδοχείου, στο πλαίσιο των ετήσιων βραβεύσεων του ομίλου UNESCO, Πειραιώς και Νήσων, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, μιας και η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη. Το βραβείο παρέλαβε από πλευράς ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. η Γενική Διευθύντρια, κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, η όποια συνεχάρη την UNESCO, για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρει σε ανθρώπους που δεν έχουν ούτε να φάνε.

Μιχάλης Μουρούτσος: «Να δώσουμε μια “κλωτσιά” για να φύγει η μιζέρια και η αρνητική διάθεση μακριά»

Παράλληλα βραβεύτηκε, για την προσφορά τους στον Ελληνικό αθλητισμό και πολιτισμό ο Χρυσός Ολυμπιονίκης του Σύδνεϋ και επικεφαλής προπονητής του τμήματος ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ του Ολυμπιακού, Μιχάλης Μουρούτσος.


Ο Μιχάλης Μουρούτσος κατά την παραλαβή της τιμητικής πλακέτας αφού ευχαρίστησε την UNESCO για το τεράστιο έργο που προσφέρει , έδωσε το δικό του μήνυμα για αυτές τις μέρες, χρησιμοποιώντας ένα όρο από το άθλημα του: " Να δώσουμε μια κλωτσιά για να φύγει η μιζέρια και η αρνητική διάθεση μακριά"

Νίκος Γέμελος: «Καλές γιορτές σε όλους όσους το έχουν ανάγκη και δυστυχώς αυτοί είναι πολλοί..»

Τιμητική διάκριση για την προσφορά του στον αθλητισμό έλαβε από την UNESCO, ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής της κολύμβησης, αλλά και "καλύτερος Προπονητής" για την χρονιά που πέρασε, ύστερα από την πρόσφατη του βράβευση από τον ΠΣΑΤ.

Κατά την παραλαβή της τιμητικής πλακέτας ο Νίκος Γέμελος δήλωσε μεταξύ άλλων: « Ότι το έργο της UNESCO, είναι πολύ σημαντικό και η σημερινή βράβευση αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα τον ίδιο. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους όσους το έχουν ανάγκη και δυστυχώς αυτοί είναι πολλοί.. "
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ