2014-12-23 06:15:32
Φωτογραφία για 2o φιλανθρωπικό τουρνουά Ποδοσφαίρου Υπαλλήλων ΕΔ και ΣΑ Ν. Πιερίας
Αρ. Πρωτ: 98/2014                                                                      Θεσσαλονίκη 22-12-2014

ΘΕΜΑ: «Το ποδόσφαιρο στην Υπηρεσία του ανθρώπου».

Το ποδόσφαιρο στην Υπηρεσία του ανθρώπου. Ίσως κανείς δεν φανταζόταν οτι θα ερχόταν η στιγμή που θα δυσκόλευε τόσο η ζωή μας ώστε να ψάχνουμε όλοι μαζί τρόπους για να δώσουμε ελπίδα σε συνανθρώπους μας που υποφέρουν από την οικονομική κρίση.

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη χτες 21-12-2014 το 2o φιλανθρωπικό τουρνουά Ποδοσφαίρου των Υπαλλήλων των Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων του Νομού Πιερίας σε συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας.  

Λιμενικοί-Πυροσβέστες-Αστυνομικοί-Στρατιωτικοί ήρθαμε αντιμέτωποι σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα αλληλεγγύης με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων και ειδών ρουχισμού, τα οποία παραδώσαμε στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους - Κατερίνης & Πλαταμώνος για να τα διαθέσει στις άπορες οικογένειες του Νομού Πιερίας.


Η συμμετοχή τόσο των συναδέλφων όσο και των απλών πολιτών ήταν αρκετά μεγάλη και η ποσότητα τροφίμων και ρουχισμού που συγκεντρώθηκε ήταν άκρως ικανοποιητική. 

Στο γήπεδο της Ν. Εφέσου, παραβρέθηκε και η Βουλευτής του Νομού Πιερίας Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου, με την οποία είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε, εκφράζοντας ως Ένωση τις θέσεις μας για τα ασφαλιστικά ταμεία καθώς και τα παράπονα μας για την στάση που επέδειξε ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών όσον αφορά τα ταμεία, αλλά και για τις αλλαγές και τα προβλήματα που επέφερε ο "Καλλικράτης" στις Υπηρεσίες της Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην αρχή του τουρνουά κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των πεσόντων Συναδέλφων μας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδας μας αγωνιζόμενη με πολλές ελλείψεις, δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του τουρνουά, χάνοντας με 1-0 από την ομάδα της Πυροσβεστικής (η οποία ήταν και η νικήτρια του τουρνουά), έχοντας δοκάρι στο τελευταίο λεπτό του αγώνα σε σουτ του ΜΠΑΛΑΡΜΑ και κατετάγη στην 3η θέση αφού στον μικρό τελικό η ομάδα της ΕΛ.ΑΣ δεν συμπλήρωνε τον απαιτούμενο αριθμό παικτών.

Σύνθεση: ΚΟΥΚΑΡΑΣ (τερμ.), ΓΡΑΙΚΟΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΧΟΛΕΒΑΣ, ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ, ΧΡΥΣΙΔΗΣ, ΓΚΟΛΙΑΣ, ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ (ΚΩΝΣΤΑΣ), ΚΑΡΑΤΑΓΗΣ (ΝΟΥΣΚΑΣ), ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, ΜΠΑΛΑΡΜΑΣ.

ΠΗΓΗ: http://eplskmaked.blogspot.gr/2014/12/blog-post_74.html
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ