2014-12-23 20:55:10
Φωτογραφία για Αχαΐα: Το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ προσπαθεί να  εντοπίσει τους ληστές των ΕΛ.ΤΑ. σε Αίγιο και Κλειτορία
Δυο ληστείες με κοινά χαρακτηριστικά πέρα απο το ότι τα χτυπήματα ήταν σε υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ σημειώθηκαν απο το πρωί στην Αχαϊα.

Η μια στις 8 το πρωί στην πλατεία Αγίας Λαύρας και η δεύτερη λίγες ώρες αργοτερα στη Δάφνη Κλειτορίας.

Οι νεαροί στην ηλικία κουκουλοφόροι με καλάσνικοφ που μιλούσαν σπαστά ελληνικά, παραβίασαν την πόρτα της οδού Ευθ.Γάτου, εισήλθαν μέσα στο χώρο από το γραφείο του Προϊσταμένου και φώναξαν "ληστεία", ζητώντας να πάρουν τους σάκους με τα χρήματα που λίγα λεπτά πριν είχε φέρει η χρηματαποστολή για τις πληρωμές των ημερών.

Οι ίδιοι άρπαξαν ό,τι πρόλαβαν και διέφυγαν με τα πόδια προς την Ανδρέου Λόντου, χωρίς να έχει γίνει γνωστό με τι όχημα έφυγαν.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το ποσό που αφαιρέθηκε, ενώ οι δράστες δεν έδειξαν να έχουν διάθεση να τραυματίσουν ή να απειλήσουν στα σοβαρά κάποιον από τους υπαλλήλους ή από τους πολίτες που βρίσκονταν μέσα στο υποκατάστημα, παρά μόνο να πάρουν ό,τι μπορέσουν. Μάλιστα, οι κινήσεις τους ήταν ιδιαίτερα νευρικές, γεγονός που δείχνει πως μάλλον ερασιτέχνες ήταν.


Το υποκατάστημα έκλεισε μετά τη ληστεία και η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τη σύλληψη των δραστών.

Λίγη ώρα αργότερα, σημειώθηκε ένοπλη ληστεία (οι δράστες ήταν και πάλι δυο κουκουλοφόροι με καλάσνικοφ) και στα ΕΛΤΑ Δάφνης Κλειτορίας, κάτι που αρκετοί δεν θεωρούν τυχαίο καθώς προφανώς τα δύο περιστατικά συνδέονται.

Οι δράστες διέφυγαν με ένα μαύρο αυτοκίνητο έχοντας αρπάξει περίπου 3000 ευρώ.

Στο ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας,σύμφωνα με το filodimos.gr, συμβάλλει και ελικόπτερο της Αστυνομίας.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ