2014-12-23 22:39:09
Φωτογραφία για «ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ» ΤΟΥ ΝΤΙΓΚΑΡ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ...ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ
Θέμα ημερών θεωρούν οι Γάλλοι τη συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Ντιντιέ Ντιγκάρ, έναν παίκτη που απασχολεί εδώ και 2 χρόνια τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο 28χρονος Ντιγκάρ ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει πως αφήνει τη Νις εκπροσωπείται από τον Στεφάν Κουρμπίς, έναν ατζέντη με τον οποίο έχει συνεργαστεί αρκετές φορές ο Ολυμπιακός.

Μάλιστα στο παρελθόν παίκτες από το πελατολόγιό του, όπως οι Σαντόμ, Σέρτιτς και Πεϊτσίνοβιτς έχουν συνδεθεί ή απασχολήσει τοους ερυθρόλευκους. Ο Ντιγκάρ έχει παίξει κυρίως σε Γαλλία και Αγγλία και μπορεί να αγωνιστεί ως σέντερ μπακ, αμυντικός χαφ αλλά και κεντρικός χαφ. Ένα πολυεργαλείο για κάθε ομάδα από μία αγορά, τη γαλλική, από την οποία ψωνίζει συχνά ο πρωταθλητής Ελλάδας.

Σύμφωνα δε με τις τελευταίες πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr" από την Γαλλία και τα ΜΜΕ της χώρας ο έμπειρος παίκτης πλησιάζει όλο και περισσότερο στην Ελλάδα. Οι συμπατριώτες του θεωρούν σχεδόν δεδομένη την μεταπήδησή του στον Ολυμπιακό. Συμπληρώνουν πως είναι θέμα ωρών ή ημερών η επίτευξη της συμφωνίας.

Ο Ολυμπιακός από μέρους του δεν έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει κάτι για την συγκεκριμένη υπόθεση. Ο στόχος της Νις πάντως σε αυτήν την περίπτωση δεν θα είναι να τον δώσει δανεικό αλλά να τον πουλήσει. Εκτός από τους ερυθρόλευκους στην διεκδίκηση του παίκτη εμφανίζονται να είναι και οι Μπορντό, ΚΠΡ και Λοκομοτίβ Μόσχας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ