2014-12-23 22:52:05
Φωτογραφία για ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΟΣΤΑ ΚΑΙ... Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Ο Ολυμπιακός επιθυμεί να έχει τον Ρικάρντο Κόστα στην Ελλάδα στις 28 Δεκεμβρίου με την υπόθεση να δείχνει να είναι σε καλό δρόμο.

Ο Αγκιλάρ, εκπρόσωπος του Μίτσελ και ο ισχυρός ατζέντης Μέντες, είναι δύο άνθρωποι που δουλεύουν πυρετωδώς για την υπόθεση του Ρικάρντο Κόστα. Ο έμπειρος σέντερ μπακ που είναι ο νούμερο 1 στόχος του Ολυμπιακού -σύμφωνα με δημοσιεύματα- είναι θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη.

Η περίπτωση Κόστα φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο. Το τελευταίο εμπόδιο είναι η ομάδα στην οποία ανήκει. Η Αλ Σαλίγια από το Κατάρ. Μένει να δώσει εκείνη το ΟΚ για να προχωρήσουν γοργά οι διαδικασίες για την απόκτηση του διεθνούς στόπερ.

Το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι να έρθει ο παίκτης στην Ελλάδα στις 28 Δεκεμβρίου για να γίνει τότε το τελικό deal. Για την περίπτωση του Κόστα έγιναν αρκετές επαφές στην Πορτογαλία, όπως αναφέρει σ εδημοσίευμά του το "gazzetta.gr", ενώ από την στιγμή που είναι ένας παίκτης που θέλει πολύ ο Μίτσελ θα είναι σημαντικό το να μπορέσει να κλείσει το συντομότερο δυνατόν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ