2014-12-24 00:37:05
Φωτογραφία για Με τις ζεστές και μελωδικές φωνούλες τους μικροί μαθητές από σχολεία της πόλης τραγούδησαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη
Τα πιο γλυκά κάλαντα των Χριστουγέννων ακούστηκαν στο Δημαρχείο Αμαρουσίου από παιδιά που επισκέφθηκαν το... Δήμαρχο Γιώργο Πατούλη για να του ευχηθούν και να του αναγγείλουν το χαρμόσυνο μήνυμα της Γέννησης του Χριστού.

Σε εορταστική ατμόσφαιρα ο κος Πατούλης υποδέχθηκε τους μαθητές της 3ης και 6ης τάξης του Δημοτικού Σχολείου της Ελληνικής Παιδείας, της 1ης τάξης του 15ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου και τα παιδιά του Σικιαριδείου Ιδρύματος. Με τις ζεστές μελωδικές φωνούλες τους τα παιδιά έψαλαν τα κάλαντα με τη συνοδεία τριγώνων και παραδοσιακών οργάνων και ευχήθηκαν «Χρόνια Πολλά».

Ο κος Πατούλης μαζί με τις εγκάρδιες ευχές του για υγεία και πρόοδο, προσέφερε στα παιδιά γλυκά, συμβολικά δώρα και προσκλήσεις για να επισκεφθούν και να χαρούν στο καρουζέλ, στο τρενάκι, στο παγοδρόμιο στην πλατεία Αγίας Λαύρας, αλλά και στο τσίρκο στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Συνεχάρη επίσης τις εκπαιδευτικούς που τα συνόδευαν για την πολύ καλή προετοιμασία και παρουσία των παιδιών, οι οποίες με τη σειρά τους τον ευχαρίστησαν για την αμέριστη υποστήριξή του στη νέα γενιά και του ευχήθηκαν προσωπική ευτυχία και επιτυχία στο έργο του.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ