2014-12-24 05:11:06
Φωτογραφία για Σέρρες: Της έκανε πρόταση γάμου στο Σινεμά!
Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στο μοναδικό σινεμά της πόλης... τον Κινηματογράφο Κρόνιο όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την τύχη να ζήσουν μια εμπειρία μοναδική στα χρονικά! Έγινε άραγε δεκτή ή Έπειτα από συνεννόηση με τη διεύθυνση της επιχείρησης ο υποψήφιος γαμπρός έστησε μια μοναδική βραδιά σε έμπνευση και σενάριο που ο ίδιος εκτέλεσε άψογα. Η ανθοδέσμη που είχε επιλέξει για να τον συνοδεύει ήταν έτοιμη για να προσφερθεί την κατάλληλη στιγμή στη μέλλουσα νύφη η οποία φυσικά δεν είχε την παραμικρή ιδέα αλλά και όπως θα διαπιστώσετε από την εξέλιξη της ιστορίας δεν περίμενε με τίποτα το σκηνικό που εκτυλίχθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων.

Όπως ήταν προγραμματισμένο τα trailers με τα προσεχώς ξεκίνησαν λίγα λεπτά πριν τις 10 όταν και θα ξεκινούσε η προβολή της ταινίας «Χόμπιτ» η οποία και σπάει ταμεία τις μέρες που διανύουμε. Όπως είναι φυσικό ο κόσμος είχε κατακλύσει την αίθουσα από νωρίς και μόλις τέλειωσε η προβολή των trailers ένα φιλμ διαφορετικό από τα άλλα. Ένα φιλμ διάρκειας ενός περίπου λεπτού με το οποίο ο νεαρός άντρας πρότεινε στην αγαπημένη του να τον παντρευτεί.


Μάλιστα έπεσε στα γόνατα μπροστά σε όλους τους θεατές κι επανέλαβε την πρότασή του προσφέροντας παράλληλα και το όμορφο μπουκέτο με τα λουλούδια. Η σύντροφός του έκπληκτη έβαλε τα κλάματα από την συγκίνηση και δέχθηκε αμέσως την πρόταση και το ανακοίνωσε φωναχτά περιχαρής ανεβαίνοντας πάνω σε ένα κάθισμα! Το σινεφίλ ζεύγος άφησε άναυδους τους πάντες και μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που χειροκρότησαν το τολμηρό και συνάμα πολύ ρομαντικό ντουέτο.

Με το καλό παιδιά!
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ