2014-12-24 14:20:12
Φωτογραφία για ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ 10ης ΑΓ. ΤΗΣ Volley League H NOVA!
Η NOVA ανακοίνωσε το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Volley League, υποσχόμενη... πολλές «όμορφες» μέρες για τους φίλους του βόλεϊ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου και τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση τους αγώνες Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ – Κηφισιά για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League.

H αρχή γίνεται την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου στις 18:00 με τη ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από το Novasports 1 του αγώνα Εθνικού Αλεξανδρούπολης – Παναθηναϊκός. Στην περιγραφή θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης και στο ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο ο Γιώργος Πανταζίδης.

Επίσης, τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου στις 19:00 οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν από το Novasports 1 τον αγώνα ΠΑΟΚ – Κηφισιά σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου

18:00 Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Γιώργου Πανταζίδη από το Novasports 1

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου

19:00 ΠΑΟΚ - Κηφισιά σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα από το Novasports 1
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ