2014-12-24 19:17:11
Φωτογραφία για ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΑΔ
Στην απόφαση να μειώσει σε σημαντικό βαθμό τις ποινές που αφορούν τους δύο ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, προχώρησε το ΑΣΕΑΔ, σχετικά με τις δηλώσεις τους μετά τον τέταρτο τελικό των περσινών play offs.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση των ερυθρόλευκων, η ποινή του Παναγιώτη Αγγελόπουλου από έξι μήνες μειώθηκε στους τρεις, ενώ αυτή του Γιώργου Αγγελόπουλου από τρεις στους δύο.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«ΑΣΕΑΔ: Οι Αγγελόπουλοι έχουν μία θέση άξια τιμής και αναγνώρισης στον ελληνικό Αθλητισμό. Mε αμετάκλητη απόφαση του ΑΣΕΑΔ μειώθηκαν οι με ΑΝΑΣΤΟΛΗ ποινές του Παναγιώτη Αγγελόπουλου από έξι (6) σε τρεις (3) μήνες και του Γιώργου Αγγελόπουλου από τρεις (3) σε δύο (2) μήνες για τις δηλώσεις τους σε βάρος της Ε.Ο.Κ., των Οργάνων Διαιτησίας και παραγόντων του Παναθηναϊκού μετά τον τέταρτο αγώνα των τελικών των πλέι οφ 2013-2014, καθώς το Δικαστήριο έκρινε ότι οι ποινές που επέβαλε η ΕΦΙΠ εκφεύγουν του προσήκοντος μέτρου και δέχτηκε ότι οι κ.κ. Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έχουν μια θέση στο σημερινό ελληνικό Αθλητισμό άξια τιμής και αναγνώρισης…».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ